HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija - pilotti

Ajankohta: 10.05.2021 12:00 - 11.06.2021 18:00
Paikka: verkkokoulutus
Osoite: Teams ja Moodle-työtila

Kauppakamarin sertifioitu rekrytointikoulutus on luotu parantamaan kaikkien rekrytointi- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä osallistuvien henkilöiden ammattitaitoa ja suorituskykyä. Kokonaisuus perustuu SFS:n 30405 standardiin.

HRA tarjoaa rekrytoijille, rekrytointipäälliköille, henkilöstöhallinnon työntekijöille, HR-johtajille ja koko rekrytointiorganisaatioille mekanismin, jolla voidaan vahvistaa tähtiluokan-rekrytointien suorituskyky.

Koulutuksen sisältö:

Rekrytointi on moniulotteinen ja koostuu useista eri osa-alueista. Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija koulutuksessa käsitellään rekrytoinnin perusaiheita. Rekrytoinnin kivijalkana toimivat rekrytoinnin periaatteet ja hyvät rekrytointitavat. Toimimme oikein tunnistaessamme, miten rekrytoinnin juridiikka säätelee toimintamme ja mitä tekijöitä huomioida rekrytoinnin tietosuoja-asioissa.

Toimintaa voidaan tehostaa prosessimaisella rekrytoinnin suunnittelulla ja oikein kohdennetulla viestinnällä. Tiedämme, että tavoite ohjaa päätöstä. Päätöksenteon tukena riittävä analysointi, soveltuvuusarvioinnit sekä muut valintaa tukevat välineet ovat merkittävässä roolissa matkalla kohti onnistunutta lopputulosta.

Rekrytointi avataan kurssilla erityisesti rekrytoinnin prosessin ja teknisestä näkökulmasta. Lähestyminen on hyvin käytännönläheisesti ja tematiikkaa käydään läpi esimerkkien avulla.

Lataa esite tästä.

HRA-pilotin aikataulu:

 • Moduuli 1: Orientaatio ma 10.5. klo 12 - 15
 • Etätyö (4h, itsenäistä työskentelyä) to 13.5.
 • Moduuli 2: Rekrytoinnin kivijalka ti 18.5. klo 12 - 16
 • Etätyö (2h, itsenäistä työskentelyä) pe 21.5.
 • Moduuli 3: Rekrytoinnin juridiikka ti 25.5. klo 12 - 16
 • Ryhmätyö, osa 1 pe 28.5. klo 12 - 16
 • Ryhmätyö, osa 2 ti 1.6. klo 12 - 16
 • Moduuli 4: Tehokkaat prosessit pe 4.6. klo 12 - 16
 • Moduuli 5: Analysointi ja päätöksenteko pe 11.6. klo 12 - 18
   

Koulutus sisältää viisi yhteistä opetus-moduulia, rinnalla kulkevan yksilö- ja ryhmätyön ja SFS 30405 standardin. Koulutuksen työvälineinä käytetään Microsoft Teamsia (ei edellytä lisenssiä) sekä sähköistä Moodle-oppimisalustaa.

Lue ja lataa HRA-pilotin tarkka ohjelma tästä

Kurssin täysipainoinen suorittaminen edellyttää aktiivista otetta ja läsnäoloa kaikilla moduuleilla sekä osallistumista etä- ja ryhmätyöhön. Osallistuja saa koulutuksesta todistuksen, joka oikeuttaa osallistumaan HRA-sertifiointitutkintoon. HRA-koulutuksen suorittaneet sitoutuvat noudattamaan Rekrytoinnin eettisiä periaatteita.

Pilotti-koulutukseen otetaan mukaan 15 henkilöä.

Hinta:
HRA-pilotin hinta on 725€+alv24% kaikilta osallistujilta. Pilotti-koulutukseen osallistuvan odotetaan antavan HRA-organisaatiolle palautetta jokaisen moduulin osalta. 
HRA-koulutuksen hinta on 1750€+alv24%, kauppakamarin jäsenetuhinta 1450€+alv 24%.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:
HRA-koulutuspäällikkö Lilla Jokinen, puh. 040 1979 823 tai lilla.jokinen@rihykauppakamari.fi

Ilmoittaudu HRA-pilottiin 30.4. mennessä:x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!