HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija

Ajankohta: 30.08.2022 12:00 - 18.10.2022 18:00
Paikka: Teams ja Moodle-työtila
Osoite: verkkokoulutus

Tutustu HRA-esitteeseen!

Kauppakamarin HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija -koulutus on luotu kehittämään yritysten rekrytoinnin prosessia ja rekrytointi- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä työskentelevien sekä oman toimen ohella rekrytointeihin osallistuvien henkilöiden ammattitaitoa ja suorituskykyä. Kokonaisuus perustuu SFS:n 30405 standardiin.

Koulutuksen sisältö:

Rekrytointi on moniulotteinen ja koostuu useista eri osa-alueista. Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija koulutuksessa käsitellään rekrytoinnin perusaiheita. Rekrytoinnin kivijalkana toimivat rekrytoinnin periaatteet ja hyvät rekrytointitavat, jotka ohjaavat rekrytointia tekevän työtä. Toimimme oikein tunnistaessamme, miten rekrytoinnin juridiikka säätelee toimintamme ja mitä tekijöitä huomioida rekrytoinnin tietosuoja-asioissa.

Toimintaa voidaan tehostaa prosessimaisella rekrytoinnin suunnittelulla. Oikein kohdennetulla rekrytointiviestinnällä tuetaan myös yrityksen työnantajamielikuvaa. Tiedämme, että tavoite ohjaa päätöstä. Päätöksenteon tukena riittävä analysointi, soveltuvuusarvioinnit sekä muut valintaa tukevat välineet ovat merkittävässä roolissa matkalla kohti onnistunutta lopputulosta.

Rekrytointi avataan koulutuksessa erityisesti rekrytoinnin kokonaisprosessin näkökulmasta. Lähestyminen on hyvin käytännönläheistä ja tematiikkaa käydään läpi esimerkkien avulla.

HRA-koulutuksen aikataulu:

 • Moduuli 1: Orientaatio ti 30.8.  klo 12 - 15
  • Etätyö (4h, itsenäistä työskentelyä) ti 6.9.
 • Moduuli 2: Rekrytoinnin yleiset periaatteet ja prosessi ti 13.9. klo 12 - 16
  • Etätyö (2h, itsenäistä työskentelyä) ti 20.9.
 • Moduuli 3: Rekrytoinnin juridiikka ti 27.9. klo 9 - 16
  • Ryhmätyö, osa 1 ti 4.10. klo 12 - 16
  • Ryhmätyö, osa 2 ti 11.10. klo 12 - 16
 • Moduuli 4: Analysointi ja päätöksenteko ti 18.10. klo 12 - 18

Lataa tarkka ohjelma tästä

Koulutus sisältää neljä yhteistä opetus-moduulia, rinnalla kulkevan yksilö- ja ryhmätyön ja SFS 30405 standardin. Koulutuksen työvälineinä käytetään Microsoft Teamsia (ei edellytä lisenssiä) sekä sähköistä Moodle-oppimisalustaa.

Kurssin täysipainoinen suorittaminen edellyttää aktiivista otetta ja läsnäoloa kaikilla moduuleilla sekä osallistumista etä- ja ryhmätyöhön. Osallistuja saa koulutuksesta todistuksen, joka oikeuttaa osallistumaan HRA-sertifiointitutkintoon. HRA-koulutuksen suorittaneet sitoutuvat noudattamaan Rekrytoinnin eettisiä periaatteita.

Osallistujapalautteita:

”Into kasvaa jokaisen moduulin myötä, palaa halusta päästä tekemään rekrytointeja.”

” Kattava kokonaisuus, paljon mietittävää, tietoa suoraan käytäntöön.”

” Tämän tiedon olisin tarvinnut jo aiemmin.”

Wau, haluan HRA:n uutiskirjeen!

Kiinnostaa, ottakaa minuun yhteyttä!

Hinta:
 HRA-koulutuksen hinta on 1750€+alv24%, kauppakamarin jäsenetuhinta 1450€+alv 24%. Koulutus laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:
Oona Paukkola, puh. +358 40 197 7225 tai oona.paukkola@rihykauppakamari.fi

Ilmoittaudu HRA-koulutukseen 28.8.2022 mennessä:x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!