HRA: Henkilöarviointi

Parempia rekrytointipäätöksiä henkilöarviointien avulla 

Henkilöarviointia käytetään organisaatioissa rekrytointipäätösten tukena yhä useammin. Työntekijän palkkaaminen on investointi ja virherekrytoinnit tulevat kalliiksi. Kun organisaatiot palkkaavat työntekijöitä, halutaan varmistua työntekijän valinnan osuvuudesta eikä tällöin ansioluettelo, haastattelu ja referenssien tarkistus riitä. Tarvitaan objektiivista tietoa, joka auttaa osaajien tunnistamisessa. Henkilöarviointi hyvällä konseptilla toteutettuna tarjoaa tähän oivan mahdollisuuden.

Henkilöarviointeja voidaan tehdä monella tavalla, erilaisia menetelmiä ja toimijoita hyödyntäen. Laki yksityisyyden suojasta edellyttää, että henkilö- ja soveltuvuusarvioinneissa käytettävät menetelmät ovat luotettavia, niiden tuottama tieto on virheetöntä ja suorittajat ovat asiantuntevia. Työnantajalla on viime kädessä vastuu tästä, joten on hyvä ymmärtää henkilöarviointien ja arviointimenetelmien perusperiaatteet.

Koulutuksessa käydään läpi henkilöarviointien ja -menetelmien kirjo ja käyttötarkoitukset, hyvät käytännöt ja nousevat trendit. Koulutuksessa saat yleiskuvan henkilöarvioinnin hyväksi havaituista toimintatavoista, ja opit myös erottamaan kelvolliset menetelmät käyttökelvottomista. Koulutuksessa saat tietoa siitä, miten valitset juuri sinun organisaatiollesi parhaan toimintamallin, jonka avulla voitte parantaa rekrytointien onnistumisen todennäköisyyttä.

Lue ja lataa koulutuksen tarkka sisältö tästä

Miksi osallistua koulutukseen?

  1. Tiedät, millaista tietoa henkilöarviointi tuottaa ja miten tietoa käytetään päätöksenteon tukena
  2. Saat yleiskuvan arviointimenetelmistä ja -prosesseista
  3. Osaat perustella arviointien käytön omassa organisaatiossasi
  4. Osaat valita oman organisaatiosi tarpeisiin sopivan arvioinnin prosessin
  5. Tiedät, millaisia ovat henkilöarviointien nykytrendit 

Wau, haluan HRA:n uutiskirjeen!

Kiinnostelee, ottakaa minuun yhteyttä!

Hinta:
Koulutuksen hinta on 590€+alv24%, kauppakamarin jäsenetuhinta 450€+alv 24% ja HRA-alumnihinta 350€+alv24%. Koulutus laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:
Oona Paukkola, puh. +358 40 197 7225 tai oona.paukkola@rihykauppakamari.fi

Ilmoittaudu koulutukseen 1.10.2022 mennessä:


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!