HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija

Ajankohta: 31.01.2023 12:00 - 21.03.2023 12:00
Paikka: Teams ja Moodle-työtila
Osoite: verkkokoulutus

Tutustu HRA-esitteeseen!

Kauppakamarin HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija -koulutus on luotu kehittämään yritysten rekrytoinnin prosessia ja rekrytointi- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä työskentelevien sekä oman toimen ohella rekrytointeihin osallistuvien henkilöiden ammattitaitoa ja suorituskykyä. Kokonaisuus perustuu SFS:n 30405 standardiin.

Koulutuksen sisältö:

Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija koulutuksessa käsitellään rekrytoinnin perusaiheita. Rekrytoinnin kivijalkana toimivat rekrytoinnin periaatteet ja hyvät rekrytointitavat, jotka ohjaavat rekrytointia tekevän työtä. Toimimme oikein tunnistaessamme, miten rekrytoinnin juridiikka säätelee toimintamme ja mitä tekijöitä huomioida rekrytoinnin tietosuoja-asioissa.

Toimintaa voidaan tehostaa prosessimaisella rekrytoinnin suunnittelulla. Oikein kohdennetulla rekrytointiviestinnällä tuetaan myös yrityksen työnantajamielikuvaa. Tiedämme, että tavoite ohjaa päätöstä. Päätöksenteon tukena riittävä analysointi, soveltuvuusarvioinnit sekä muut valintaa tukevat välineet ovat merkittävässä roolissa matkalla kohti onnistunutta lopputulosta.

Koulutus on hyvin käytännönläheistä, keskustelevaa sekä työelämälähtöistä. 

HRA-koulutuksen aikataulu:

 • Moduuli 1: Orientaatio ti 31.1.  klo 12 - 15
  • Etätyö (4h, itsenäistä työskentelyä) 
 • Moduuli 2: Rekrytoinnin yleiset periaatteet ja prosessi ti 14.2.klo 12 - 16
  • Etätyö (2h, itsenäistä työskentelyä) 
 • Moduuli 3: Rekrytoinnin juridiikka ti 28.2. klo 9 - 16
  • Ryhmätyö, osa 1 ti 7.3. klo 12 - 16
  • Ryhmätyö, osa 2 ti 14.3. klo 12 - 16
 • Moduuli 4: Analysointi ja päätöksenteko ti 21.3. klo 12 - 18

Koulutus sisältää neljä yhteistä opetus-moduulia, rinnalla kulkevan yksilö- ja ryhmätyön ja SFS 30405 standardin. Koulutuksen työvälineinä käytetään Microsoft Teamsia (ei edellytä lisenssiä) sekä sähköistä Moodle-oppimisalustaa.

Kurssin täysipainoinen suorittaminen edellyttää aktiivista otetta ja läsnäoloa kaikilla moduuleilla sekä osallistumista etä- ja ryhmätyöhön. Osallistuja saa koulutuksesta todistuksen, joka oikeuttaa osallistumaan HRA-sertifiointitutkintoon. HRA-koulutuksen suorittaneet sitoutuvat noudattamaan Rekrytoinnin eettisiä periaatteita.

Koulutuskokemuksia:

”Into kasvaa jokaisen moduulin myötä, palaa halusta päästä tekemään rekrytointeja.”

” Kattava kokonaisuus, paljon mietittävää, tietoa suoraan käytäntöön.”

” Tämän tiedon olisin tarvinnut jo aiemmin.”

Hinta:
 HRA-koulutuksen hinta on 2050€+alv24%, kauppakamarin jäsenetuhinta 1750€+alv 24%. Koulutus laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:

Pirjo Kurki, puh. +358 40 197 9823

pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi

Ilmoittaudu HRA-koulutukseen 17.1.2023 mennessä:x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!