Tapahtumat


HHJ Hallitus ja strategian toteuttaminen

Ajankohta: 27.10.2022 08:30-16:00
Paikka: Hotel Sveitsi
Osoite: Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää

HHJ-teemakoulutus strategiatyöstä on aktiivinen ja vuorovaikutteinen valmennustilaisuus, joka koostuu ennakkotehtävistä, alustuksista, yksilö- ja ryhmätehtävistä sekä osallistujia aktivoivasta keskusteluista. Kurssi kirkastaa osallistujille hallituksen mahdollisuudet, roolin ja tehtävät strategian toteuttamisessa. Koulutuspäivä lisää osallistujien ymmärrystä ihmisiin vaikuttamisen merkityksestä strategian toteuttamisessa ja toiminnan kehittämisessä sekä antaa käytännön esimerkkien ja case-harjoitusten kautta konkreettisia keinoja strategian toteuttamiseen hallitustyön kautta. Kurssi on intensiivinen yhden päivän tilaisuus ja antaa erinomaiset valmiudet strategioiden jalkauttamiseen.

"Iso kiitos hienosta Hallitus ja strategian toteuttaminen -koulutuksesta, maailmanluokan sanoma ymmärrettävästi sanottuna, taisi kolahtaa kaikkiin."
Timo Mäki-Ullakko, toimitusjohtaja, Pirkanmaan Osuuskauppa

Strategiaprosessi ja strategian toteutuminen
Hallituksen tehtävä strategiaprosessissa on huolehtia, että kaikki ne, joiden tehtävä on toteuttaa strategiaa, ovat jollakin tavalla mukana ajatteluprosessissa, jonka tuloksena yrityksen ihmisten yhteinen suunta - strategia - syntyy.

Hallitus johtaa strategiaprosessia ja tukee aktiivisesti johtoa, joka toteuttaa prosessia käytännössä.

Strategian toteuttaminen
Viime kädessä strategia toteutuu yrityksen ihmisten yksilöinä tekemien päätösten tuloksena. Valinnat ja ratkaisut, joita he työssään päivittäin tekevät joko tukevat tai eivät tue strategian toteutumista. Siksi ihmisten huomioon ottamisella ja ihmisiin vaikuttamisella on keskeinen merkitys.

Hallitus voi omalla toiminnallaan vaikuttaa merkittävästi siihen, miten hyvin nämä asiat otetaan huomioon strategiaprosessissa, strategian sisällössä ja johtamisjärjestelmän hyödyntämisessä strategian toteuttamiseksi.

Ilmoittautuminen:
Rekisteröidy valtakunnalliseen HHJ-portaaliin osoitteessa www.hhj.fi ja tunnukset saatuasi ilmoittaudu kurssillemme (ilmoittaudu-painikkeesta sivun alalaidassa tai tämän linkin kautta) Ilmoittaudu HHJ Hallitus ja strategian toteuttaminen​-koulutukseen 13.10.2022. mennessä

Osallistumismaksu:
Koulutuksen normaalihinta 795  € + alv 24 %, kauppakamarin jäsenetuhinta 480 € + alv 24 %. 
HUOM! HHJ-kurssin tai HHJ-puheenjohtajakurssin käyneille koulutuksen hinta on 350€ + alv 24 %.

Peruutusehdot:
Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50% osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen peruutetuista sekä peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista laskutamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:
koulutuspäällikkö Lilla Jokinen, puh. 040 1979 823 tai lilla.jokinen@rihykauppakamari.fiIlmoittaudu