Tapahtumat


HHJ-puheenjohtajakurssi

Ajankohta: 09.11.2022 11:15 - 10.11.2022 15:30
Paikka: Hotel Sveitsi
Osoite: Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää

Yrittäjyyden edistäminen, pk-yritysten toiminnan kehittäminen ja kasvun tukeminen luo mahdollisuuksia uusien työpaikkojen syntymiselle ja vanhojen säilymiselle. Tässä työssä pk-yrityksen hallituksella ja erityisesti sen puheenjohtajalla on suuri strateginen rooli.
 
HHJ-puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Tavoitteena on luoda vahva pohja puheenjohtajan käytännön työlle; muun muassa tunnistaa hallituksen ja sen puheenjohtajan ja omistajien ydintehtävät sekä selvittää millä tavoin puheenjohtaja voi kehittää yrityksen liiketoimintaa.

"Kannustava, opettava, innovoiva kurssi"
"Erittäin kokenut kouluttajaporukka, joka antoi hyviä käytännön esimerkkejä"
"Kiitos, kurssi herätti edelleen kehittämään sekä itseään että yritystä"

Kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajiksi aikoville.
Osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista.

Lukusuositus: Omistaja, älä rampauta yhtiösi hallitusta! (Kauppalehti 22.11.2018)

Kurssin sisältö:
Jakso 1 
(9.11.): Puheenjohtajan peruskysymykset
Jakso 2 (10.11.): Yhteistyö ja vuorovaikutus

Lataa tarkka ohjelma tästä

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenetuhinta 1650 € (+alv 24 %), normaalihinta 2300 € (+ alv 24 %). Kurssin hintaan sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme osallistumismaksun kurssin päätyttyä.
Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 25.10. sivun alalaidan linkistä tai valtakunnallisessa HHJ-portaalissa osoitteessa www.hhj.fi (vaatii sisäänkirjautumisen).

  • Mikäli olet uusi käyttäjä HHJ-portaalissa, rekisteröidy ensin tästä. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään tästä ja ilmoittaudu kurssille!
  • Jos olet kadottanut tunnuksesi, saat uudet käyttäjätunnukset syöttämällä sähköpostiosoitteesi kohtaan ”Kirjaudu sisään” ja valitsemalla ”Oletko unohtanut tunnuksesi”.

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla joku toinen.
Lisätietoja:
Pirjo Kurki, puh. +358 40 1979 823  tai pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 Ilmoittaudu