Kiinnostaako valiokuntajäsenyys?

On jälleen aika suunnitella vaikuttavaa ja vahvaa vaikuttamisen vuotta 2022

Valiokuntatyö on Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin merkittävintä sidosryhmätoimintaa. Valiokuntien jäsenien ja puheenjohtajien valinnat tehdään Vaalivaliokunnan esityksestä kauppakamarin syyskokouksessa 3.12.2021.

Kauppakamarilla on kahdeksan valiokuntaa; aluekehitys-, Ict ja digi-, kasvu- ja kansainvälistymis-, kaupan- ja palveluiden-, liikenne ja logistiikka-, osaamis-, teollisuus- ja vetovoimavaliokunta. Haluatko mukaan valiokuntatoimintaan?

Vastaa lyhyeen kyselyymme ja kerro, mikä valiokunta ja rooli valiokunnassa sinua kiinnostaa. Mikäli valiokuntajäsenyys ei ole kohdallasi ajankohtaista, voit myös tiedottaa siitä meille. Kysely on tarkoitettu jo valiokunnissa oleville että sinne uusina pyrkiville.

Vastaa kyselyyn tästä