Millä toimenpiteillä edistämme alueemme elinvoimaisuutta?

Kauppakamarimme toiminta perustuu yhteiseen tahtotilaan suunnasta. Pystyäksemme keskittämään resurssit mahdollisimman laajalle vaikuttaviin toimintoihin, haluamme kuulla mielipiteesi. Näin voimme tukea suunnitelmallisesti jäseniemme toimintaa ja osaamista sekä kehittää alueellisia elinvoimatekijöitä.

Vuoden 2022 suunnittelu käynnistyi 30.9.2021 olleella kauppakamarin hallituksen Work shopilla, jossa nostettiin esiin erilaisia näkökulmia ja toimintaan vaikuttavia ilmiöitä.
Vuoden 2022 merkittävimmiksi muutosvoimiksi tunnistettiin:

• ESG (Environmental, Social, Governance)
  • Kansainvälistyminen
  • Aktiivisen ja näkemyksellisen toiminnan skaalaaminen (Elinvoimaa ja vauhtia alueelle)
  • Digitalisaatio
  • Väestön ikääntyminen
  • Logistinen sijainti

Vastaa lyhyeen kyselyymme (2 kysymystä) ja kerro, mikä on mielestäsi se osa-alue, jota kehittämällä edistämme alueemme elinvoimaisuutta. Kysely sulkeutuu ke 20.10. klo 16.00.

Vastaa kyselyyn tästä