Onnistunut rekrytointi tukee yrityksen liikevaihdon kasvua.
​​​​​​​
​​​​​​​HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija -koulutus auttaa saavuttamaan rekrytoinnin tavoitteet, varmistamaan rekrytoivan henkilön ammatillisen osaamisen ja parantamaan hakijoiden tasa-arvoista kohtelua sekä kunnioittamista. Se tukee ja auttaa yrityksiä tarjoamalla ohjeita tehokkaisiin prosesseihin ja menettelyihin.


Kauppakamarin rekrytointikoulutus on luotu parantamaan kaikkien rekrytointi- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä työskentelevien henkilöiden ammattitaitoa ja suorituskykyä. Kokonaisuus perustuu SFS:n 30405 standardiin.

Se tarjoaa rekrytoijille, rekrytointipäälliköille, henkilöstöhallinnon työntekijöille, HR-johtajille ja koko rekrytointiorganisaatioille mekanismin, jolla voidaan vahvistaa tähtiluokan-rekrytointien suorituskyky. ​​​​​​​


  • Miten tavoitat parhaat osaajat?
  • Millaisen jäljen jätät hakuprosessista hakijalle?
  • Rekrytointiprosessin tehostaminen?
  • Käytätkö oikeita välineitä?
  • Mistä tiedät, onko rekrytoijan osaaminen kohdallaan?
  • Sujuiko kaikki lain edellyttämällä tavalla? ​​​​​​​
  • Millä osoitat rekrytointiosaamisesi?

Sertifioinnilla on merkitystä

Todennettavuudella on merkitystä osaamisen arvioinnissa. Tulevaisuudessa ammattitaito ja osaaminen on pystyttävä osoittamaan paremmin. HRA-koulutus ja läpäisty tutkinto osoittavat, että olet aidosti sisäistänyt ja ymmärtänyt rekrytoinnin kokonaisuuden sekä lupautunut noudattamaan rekrytoinnin eettisiä ohjeita ja periaatteita.

HRA-koulutus on rekrytoinnin MBA, se on vakioidun osaamisen tunniste. HRA on sijoitus itseesi. Sertifioinnin saaminen todistaa osaamisesi ja taitosi rekrytointialalla, se nopeuttaa uraasi ja antaa sinun ylittää muut rekrytoijat.​​​​​​​Kauppakamarit ylläpitävät ja edistävät ammattimaisen koulutuksen laatua sekä osaamisen kehittämistä.​​​​​​​ Kauppakamariverkosto järjestää vuosittain useita satoja koulutustilaisuutta. Tutkintopohjaisia koulutuksia ovat HHJ, LKV-kiinteistövälittäjä ja LVV-vuokrahuoneistonvälittäjäkoe, Kiinteistöarvioija ja Tavarantarkastaja.

HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija on uusi hyväksytty-tuoteperheen jäsen.

#rekrytointi #sertifiointi #arviointi #koulutus #valmennus #henkilöstö