HRA-koulutus


Rekrytointi on kokonaisuus, joka koostuu useista eri osa-alueista ja tekijöistä. HRA- Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija koulutuksessa avaamme hyvin käytännönläheisesti ja monipuolisten esimerkkien avulla kokonaisprosessia. Samalla selvitämme asiantuntijoiden johdolla, mitä on hyvä rekrytointi on ja millaisia työkaluja onnistunut rekrytointityö edellyttää.

HRA - Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija -koulutus

Opit suunnittelemaan selkeän kokonaisprosessin aikatauluineen, valitsemaan oikeat ilmoituskanavat, vaatimusten mukaisen haastattelustrategian ja toteuttamaan haastattelut suunnitelman mukaisesti. Saat työvälineitä analysointiin ja valintaan. Selkeän rakenteen avulla pystyt hahmottamaan ehdokkaiden soveltuvuutta avoimena olevaan tehtävään ja pysyt ajantasalla sekä viestit oikea-aikaisesti.

Rekrytoinnin eettiset säännöt on luotu rekrytoinnin määritelmän pohjalta toimintaohjeiksi rekrytoinnin ammattilaisille.

Käymme myös keskustelua siitä, miten rekrytoinnin ammattilaisella on vastuu ja valta tehdessään valintaa koskevia päätöksiä. Valintapäätös on pystyttävä tarvittaessa perustelemaan eettisesti.

​​​​​​​Opetus on selkokielistä ja sisältää paljon keskustelua. ​​​​​​​


Koulutuksen ohjelma

Rekrytointi on moniulotteinen ja koostuu useista eri osa-alueista. Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija koulutuksessa käsitellään rekrytoinnin perusaiheita. Rekrytoinnin kivijalkana toimivat rekrytoinnin periaatteet ja hyvät rekrytointitavat. Toimimme oikein tunnistaessamme, miten rekrytoinnin juridiikka säätelee toimintamme ja mitä tekijöitä huomioida rekrytoinnin tietosuoja-asioissa. Toimintaa voidaan tehostaa prosessimaisella rekrytoinnin suunnittelulla ja oikein kohdennetulla viestinnällä. Tiedämme, että tavoite ohjaa päätöstä. Päätöksenteon tukena riittävä analysointi, soveltuvuusarvioinnit sekä muut valintaa tukevat välineet ovat merkittävässä roolissa matkalla kohti onnistunutta lopputulosta.

Rekrytointi avataan kurssilla erityisesti rekrytoinnin prosessin ja teknisestä näkökulmasta. Lähestyminen on hyvin käytännönläheisesti ja tematiikkaa käydään läpi esimerkkien avulla.


HRA- Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija koulutus sisältää orientaatiopäivän lisäksi kaksi kokopäivän tai neljä puolen päivän jaksoa sekä omatoimista opiskelua että etä- ja ryhmätyöskentelyä.


Kirjallisuutta

  • SFS 30405 Henkilöstöjohtaminen, Ohjeita rekrytointiin.
  • Muu kirjallisuus ilmoitetaan myöhemmin.

Yrityskohtainen koulutus

Jos haluat yrityksellesi räätälöidyn HRA-koulutuksen, ota meihin yhteyttä.

Vähintään 12 koulutettavan kanssa kouluttajamme voivat mukauttaa opetussuunnitelman vastaamaan tiimisi tai organisaatiosi erityistarpeita ja -etuja, kuitenkin siten, että sen sisältö täyttää sertifioinnin kriteerit.


COVID-19-toimenpiteistä riippuen ohjelma on verkkopohjainen.

#rekrytointi #sertifiointi #arviointi #koulutus #valmennus #henkilöstö