HRA - Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija


HRA - rekrytoinnin asiantuntija koulutusohjelma - onnistunut rekrytointi yrityksen liikevaihdon kasvun tukena.
​​​​​​​Koulutus auttaa saavuttamaan rekrytoinnin tavoitteet, varmistamaan rekrytoivan henkilön ammatillisen osaamisen ja parantamaan hakijoiden tasa-arvoista kohtelua sekä kunnioittamista. Se tukee ja auttaa yrityksiä tarjoamalla ohjeita tehokkaisiin prosesseihin ja menettelyihin.

Kauppakamarin sertifioitu rekrytointikoulutus on luotu parantamaan kaikkien rekrytointi- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä osallistuvien henkilöiden ammattitaitoa ja suorituskykyä. Kokonaisuus perustuu SFS:n 30405 standardiin.

Se tarjoaa rekrytoijille, rekrytointipäälliköille, henkilöstöhallinnon työntekijöille, HR-johtajille ja koko rekrytointiorganisaatioille mekanismin, jolla voidaan vahvistaa tähtiluokan-rekrytointien suorituskyky.


  • Miten tavoitat parhaat osaajat?
  • Millaisen jäljen jätät hakuprosessista hakijalle?
  • Onko rekrytointiprosessinne kunnossa?
  • Käytätkö oikeita välineitä?
  • Mistä tiedät, onko rekrytoijan osaaminen kohdallaan?
  • Sujuiko kaikki lain edellyttämällä tavalla? ​​​​​​​
  • Millä osoitat rekrytointiosaamisesi?

Sertifioinnilla on merkitystä

Todennettavuudella on merkitystä osaamisen arvioinnissa. Tulevaisuudessa ammattitaito ja osaaminen on pystyttävä osoittamaan paremmin. HRA-koulutus ja läpäisty tutkinto osoittavat, että olet aidosti sisäistänyt ja ymmärtänyt rekrytoinnin kokonaisuuden sekä lupautunut noudattamaan rekrytoinnin eettisiä ohjeita ja periaatteita.

HRA-sertifiointikoulutus on rekrytoinnin MBA, se on vakioidun osaamisen tunniste. HRA on sijoitus itseesi. Sertifioinnin saaminen todistaa osaamisesi ja taitosi rekrytointialalla, se nopeuttaa uraasi ja antaa sinun ylittää muut rekrytoijat.#rekrytointi #sertifiointi #arviointi #koulutus #valmennus #henkilöstö