Naisverkoston tapaaminen -TE24 uudistys työvoimapalveluissa, työsopimus ja paikallinen sopiminen

Ajankohta: Keskiviikko 17.04.2024, klo 14:00 - 16:00
Paikka: Villatehdas, kokoustila Nosturi
Osoite: Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää

Tervetuloa kauppakamarin naisverkoston tapaamiseen verkostoitumaan ja kuulemaan TE24 uudistuksesta työvoimapalveluissa, työsopimuksesta ja paikallisesta sopimisesta.  

Iltapäivä aloitetaan TE24 uudistuksella, Varpu Siivonen TE-toimiston työvoimapalveluista tulee kertomaan aiheesta. Tällä hetkellä TE-palvelut tarjotaan koko Uudenmaan laajuisesti. TE24 uudistus tuo suuria muutoksia vuoden 2025 alusta työvoimapalveluihin. Työllisyysalueet on nyt muodostettu ja käynnissä on vilkas suunnitteluvaihe. Mitä tämä tulee tarkoittamaan henkilö- ja yritysasiakkaiden näkökulmasta? 

Toinen aiheemme on työsopimuksen sisältö sekä sen ehtojen laatimiminen. Myös tutustutaan paikalliseen sopimiseen. Näihin tärkeisiin teemoihin meidät johdattelee Asianajotoimisto Magnussoson Oy:n työoikeustiimi; Anu Vuori ja Henni Untamo.  

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan aiheista! Voit ottaa myös kaverin mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. 

Tilaisuuden "emäntänä" toimii Uudenmaan TE-toimisto.

Tapahtuma on jäsenillemme maksuton. 
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.4.

Peruutathan osallistumisesi ajoissa, mikäli et pääsekään paikalle.  Lähetämme 35 eur No show -maksun henkilölle, joka on ilmoittautunut ilmaiseen tapahtumaan, mutta ei saavu sinne. No show -maksulla katetaan tarjoilusta ja tilasta aiheutuvia kustannuksia. Peruuttamalla osallistumisesi ajoissa, mahdollistat myös paikan seuraavana jonossa olijalle. 

Tilaisuudessa ottamiamme kuvia voidaan käyttää kauppakamarimme viestinnässä.  

Kauppakamarin naisverkostotapaamiset ovat vapaamuotoisia, 1-2 tuntia kestäviä eri teemoihin keskittyviä tapaamisia, joissa on mahdollisuus verkostoitua ja esitellä oman organisaation toimintaa emännöimällä tapaamista (kauppakamari hoitaa kutsut ja ilmoittautumiset).

Ota yhteyttä, jos emännyys jatkossa kiinnostaa! (pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi)

Ilmoittautumislomake:x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!