Kauppakamari - Päämääränä vaikuttavuus

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarissa on noin 400 jäsenyritystä useita eri toimialoilta Hausjärven, Hyvinkään, Lopen ja Riihimäen alueelta. Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari on perustettu 1953.

Kauppakamari-verkostossa on 20 000 yritystä. Joten kauppakamariin kuuluva yritys ei ole yksin. Luot mielenkiintoisia kontakteja ja vaikutat elinkeinoelämän toimintaedellytyksiin. Kauppakamarin jäsenenä yritys voi keskittyä liiketoimintaasi, osana vahvaa verkostoa.

Edistämme jäsenten menestystä ja kilpailukykyä proaktiivisesti ollen vahva elinkeinoelämän toimintaedellytyksien vaikuttaja, olemme vahva asiantuntijaverkosto ja toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien ja päätöksentekijöiden kanssa.

Tuotamme tietoa niiden toimintaympäristöön vaikuttavasta lainsäädännöstä ja kehityssuunnista sekä nostamme jäseniemme äänen lainsäädännön valmisteluun ja päätöksentekoon. Vahvistamme ulkomaankaupan asiakirjoja ja järjestämme erilaisia kohtaamismahdollisuuksia tapahtumien, koulutusten ja tilaisuuksien merkeissä.

Tutustu palvelutarjontaamme ja tule mukaan joukkoon, joka uskoo tulevaisuuteen, uskaltaa ajatella isosti ja kehittää proaktiivisesti osaamistaan.

Kauppakamarit ovat vahva ja osaava organisaatio lähellä yrityksiä. Tarjoamme yrityksille palveluita, vaikuttamista, julkaisuja, tietolähteitä ja edunvalvontaa. Autamme verkostoitumaan. Olemme Suomen suurimpia yritysten henkilöstöä kouluttavia organisaatioita.

Kauppakamarit ovat alueellinen, Keskuskauppakamari valtakunnallinen ja FinnCham globaali yhteistyöverkosto.

Kauppakamarit luovat päätöksenteon asialistaa sekä tuovat ratkaisuja yhteiskunnallisiin ja elinkeinoelämän ongelmiin, verkostoituen ja yhteistyössä eri toimijoiden ja päätöksentekijöiden kanssa, paikallisesti, valtakunnallisesti, eurooppalaisella tasolla sekä maailmanlaajuisesti.

Kauppakamarit vaikuttavat:

  • Alue- ja liikennepolitiikkaan
  • Osaavan työvoiman saatavuuteen ja koulutuskysymyksiin
  • Teemme yhteistyötä kuntien, viranomaisten ja yhteiskunnan päättäjien kanssa.
  • Tarjoamme yritystoimintaan liittyviä palveluita sekä julkaisuja.
  • Tuotamme koulutusta ja tapahtumia, joissa yritysten edustajat verkostoituvat.
  • Kauppakamareiden hallitukset, valiokunnat ja valtuustot kokoavat alueensa osaajat työryhmiin, joissa käsitellään yritysten toimintaan liittyviä teemoja ja vaikutetaan niihin jo valmisteluvaiheessa.

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin tavoite

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari on koko talousalueen arvostetuin, luotettavin ja vaikutusvaltaisin elinkeinoelämän edunvalvoja, joka aktiivisella ja yhteistyökykyisellä toimintatavallaan edistää toimintaympäristönsä ja yritystensä menestymistä.

Työskentelemme myös avoimen yhteiskunnan ja kilpailun eteen, lisäksi edistämme sääntelyn sujuvoittamista ja turhan byrokratian vähentämistä. Koemme, että työn tekemisen tulee olla kannattavaa, työmarkkinoiden toimivia ja sääntelyn sujuvaa.

Toimintapohjan tulee olla ennakoitavaa ja lainsäädännön tuettava kasvua, investointeja ja työntekoa. Kannustava verotus niin elinkeinoelämälle kuin työntekijöille on avain kilpailukykyiselle taloudelle.

Haluamme myös edistää vastuullisuutta ja kestävää kasvua, toiveenamme on, että – sinä, minä, me yhdessä - jätämme maapallomme hieman parempana, kuin sen saimme.

Edistäämme yritysten menestystä ja kilpailukykyä proaktiivisesti ollen vahva yritysten etujen ajaja ja asiantuntijaverkosto.
• vaikutamme yhteiskunnalliseen päätöksentekoon
• tarjoamme laadukkaita asiantuntijapalveluita
• rakennamme yritystoimintaa tukevia verkostoja ja edistämme alueellista yhteistyön lisääntymistä


Kauppakamarin säännöt

Lataa säännöt klikkaamalla kuvaa