Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin jäsenedut


Edunvalvonta

Valiokuntien kautta pystyt vaikuttamaan yrityksesi toimintaympäristöön ja edunvalvontaan sekä elinkeinoelämää koskevaan lainsäädäntöön.

Tapahtumat

Järjestämme vuosittain erilaisia tapahtumia, joista useimmat ovat jäsenillemme maksuttomia. Tapahtumat ovat oiva tilaisuus verkostoitua talousalueemme yritysten kanssa!

Koulutustilaisuudet

Järjestämme vuosittain 15-20 koulutustilaisuutta, joihin voit osallistua edulliseen jäsenetuhintaan! Teemat ovat ajankohtaisia ja käsittelevät laajasti yrityselämän eri aihealueita. Luennoitsijoina toimivat alansa parhaat asiantuntijat.

Selvitykset ja tutkimukset

Kauppakamari julkaisee vuosittain useita selvityksiä ja tutkimuksia mm. alueiden kilpailukyvystä, Euroopan alueiden suhdanteista sekä verotuksesta. Jäsenenä saat tärkeän tiedon heti käyttöösi.

Kauppakamari-lehti

Jäsenenä saat veloituksetta 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Kauppakamari-lehden, joka on täynnä ajankohtaista asiaa kauppakamarin toiminnasta ja yritystoiminnassa tarvittavaa tietoa.

Maksuton puhelinneuvonta

Kauppakamarin jäsenenä saat maksutonta puhelinneuvontaa kauppakamarimme asiantuntijaverkoston kautta. Keskustele kokemuksista Jeesaajien kanssa tai kysy apua First Aid -palvelun jäsenyrityksiltämme.

Lakineuvonta

Lakineuvontapalvelut sisältyvät Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin jäsenmaksuhintaan. Saat apua niin verotuksesta, taloushallinnosta, työsuhdeasioista kuin myös yrityksen kauppasopimuksista.

Enterprise Europe Network -palvelu

Enterprise Europe Network tarjoaa neuvontapalveluita pk-yrityksille kansainvälistymiseen ja EU:n sisämarkkinoihin liittyvissä asioissa.

Ansiomerkit

Keskuskauppakamarin ansiomerkit ovat arvostettu huomionosoitus hyvälle työlle ja sen tekijälle. Saat merkit jäsenetuhintaan.

Asiantuntijapalvelut

Kauppakamarin kautta löydät asiantuntijapalvelut, kuten tavarantarkastajat ja auktorisoidut kiinteistöarvioijat. Saat myös tietoa välimiesmenettelystä, mainonnan eettisen neuvoston ja liiketapalautakunnan toiminnasta.

Kauppakamarisarjan kirjat

Saat jäsenetuhintaan asiantuntijoiden Kauppakamarikirjasarjaan kirjoittamat teokset.

Ulkomaankaupan asiakirjat ja todistukset

Alkuperätodistukset sekä muut ulkomaankaupan todistukset toimitamme nopeasti ja joustavasti.