HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija

Ajankohta: 01.02.2022 12:00 - 22.03.2022 18:00
Paikka: Verkkokoulutus
Osoite: Teams ja Moodle-työtila

Tutustu HRA-esitteeseen!

Kauppakamarin HRA, Hyvksytty rekrytoinnin asiantuntija -koulutus on luotu parantamaan kaikkien rekrytointi- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä osallistuvien henkilöiden ammattitaitoa ja suorituskykyä. Kokonaisuus perustuu SFS:n 30405 standardiin.

HRA tarjoaa rekrytoijille, rekrytointipäälliköille, henkilöstöhallinnon työntekijöille, HR-johtajille ja koko rekrytointiorganisaatioille mekanismin, jolla voidaan vahvistaa tähtiluokan-rekrytointien suorituskyky.

Koulutuksen sisältö:

Rekrytointi on moniulotteinen ja koostuu useista eri osa-alueista. Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija koulutuksessa käsitellään rekrytoinnin perusaiheita. Rekrytoinnin kivijalkana toimivat rekrytoinnin periaatteet ja hyvät rekrytointitavat. Toimimme oikein tunnistaessamme, miten rekrytoinnin juridiikka säätelee toimintamme ja mitä tekijöitä huomioida rekrytoinnin tietosuoja-asioissa.

Toimintaa voidaan tehostaa prosessimaisella rekrytoinnin suunnittelulla ja oikein kohdennetulla viestinnällä. Tiedämme, että tavoite ohjaa päätöstä. Päätöksenteon tukena riittävä analysointi, soveltuvuusarvioinnit sekä muut valintaa tukevat välineet ovat merkittävässä roolissa matkalla kohti onnistunutta lopputulosta.

Rekrytointi avataan kurssilla erityisesti rekrytoinnin prosessin ja teknisestä näkökulmasta. Lähestyminen on hyvin käytännönläheisesti ja tematiikkaa käydään läpi esimerkkien avulla.

HRA-koulutuksen aikataulu:

  • Moduuli 1: Orientaatio ti 1.2klo 12 - 15
  • Etätyö (4h, itsenäistä työskentelyä) ti 8.2.
  • Moduuli 2: Rekrytoinnin yleiset periaatteet ja prosessi ti 15.2. klo 12 - 16
  • Etätyö (2h, itsenäistä työskentelyä) ti 22.2.
  • Moduuli 3: Rekrytoinnin juridiikka ti 1.3. klo 9 - 16
  • Ryhmätyö, osa 1 ti 8.3. klo 12 - 16
  • Ryhmätyö, osa 2 ti 15.3. klo 12 - 16
  • Moduuli 4: Analysointi ja päätöksenteko ti 22.3. klo 12 - 18

Koulutus sisältää neljä yhteistä opetus-moduulia, rinnalla kulkevan yksilö- ja ryhmätyön ja SFS 30405 standardin. Koulutuksen työvälineinä käytetään Microsoft Teamsia (ei edellytä lisenssiä) sekä sähköistä Moodle-oppimisalustaa.

Lataa koko ohjelma tästä

Kurssin täysipainoinen suorittaminen edellyttää aktiivista otetta ja läsnäoloa kaikilla moduuleilla sekä osallistumista etä- ja ryhmätyöhön. Osallistuja saa koulutuksesta todistuksen, joka oikeuttaa osallistumaan HRA-sertifiointitutkintoon. HRA-koulutuksen suorittaneet sitoutuvat noudattamaan Rekrytoinnin eettisiä periaatteita.

Osallistujapalautteita:

”Into kasvaa jokaisen moduulin myötä, palaa halusta päästä tekemään rekrytointeja.”

” Kattava kokonaisuus, paljon mietittävää, tietoa suoraan käytäntöön.”

” Tämän tiedon olisin tarvinnut jo aiemmin.”

Hinta:
 HRA-koulutuksen hinta on 1750€+alv24%, kauppakamarin jäsenetuhinta 1450€+alv 24%. Koulutus laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:
HRA-koulutuspäällikkö Lilla Jokinen, puh. 040 1979 823 tai lilla.jokinen@rihykauppakamari.fi

Ilmoittaudu HRA-koulutukseen 27.1.2022. mennessä:



x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!