Hausjärvi

Kuvat: Hausjärven kunta

Hausjärven tavoitteena on olla Hämeen ripein ja elinvoimaisin kunta

Hausjärvi on maakunnallisesti vetovoimainen yritys- ja asuinpaikka. Monipuolinen tonttitarjonta ja neljä elinvoimaista taajamaa mahdollistavat luonnonläheisen ja turvallisen asumisen edellytykset. Hyvä saavutettavuus luo erinomaiset edellytykset työllistymiselle ja yrittämiselle. Edesautamme digitaalisilla ratkaisuilla myös monipaikkaista asumista ja monipaikkaista ja paikkariippumatonta työntekoa ja opiskelua.

Hausjärven yritysalue 54 tarjoaa monipuoliset yrittämisen mahdollisuudet kantatien 54 varrella. Yritysalue on loistavalla paikalla tarjoten yrityksellesi loistavat mahdollisuudet. Yritysalueelta on Lahteen 45 km ja Helsinki–Tampere moottoritielle vartin matka. Yritysalueella on kaavoitettuja yritystontteja yhteensä 13,4 ha. Rakennusoikeutta alueella on liki 65 000 kerrosneliömetriä.

Viiden minuutin päässä moottoritiestä, Ryttylässä, sijaitsee Hausjärven toinen Hausjärven yritysalue ja kolmas, yritysalue Kauppakuja Ryttylä, sijaitsee sekin aivan Helsinki–Tampere moottoritien läheisyydessä. Alue antaa yrityksellesi mahdollisuuden toimia loogisesti keskeisellä paikalla. Alueella on yhdeksän tonttia muodostaen yli 5 ha pinta-alan ja tarjoten rakennusoikeutta yli 20 000 kerrosneliömetriä.

​​​​​​​Yrittäjäystävällisyys näkyy päätöksenteon ketteryydessä ja nopeudessa sekä monipuolisessa tonttitarjonnassa. Yritystoiminnan ja työllisyyden edistämiseen suunnatut elinkeinopoliittiset toimet ovat Hausjärvellä osa laajaa elinvoiman vahvistamisen kokonaisuutta. Hausjärvi tarjoaa yrityksellesi loistavat menestymisen mahdollisuudet Suomen kasvukäytävässä!

Ota yhteyttä:
Pekka Määttänen, kunnanjohtaja
+358 40 7676488, pekka.maattanen(at)hausjarvi.fi​​​​​​​