HHJ-puheenjohtajakurssi

Oletko hallituksen puheenjohtaja tai haaveiletko tästä vaativasta roolista? HHJ-puheenjohtajakurssimme tarjoaa arvokasta tietoa ja käytännön työkaluja niin nykyisille hallituksen puheenjohtajille kuin niille, jotka tavoittelevat tätä vastuullista tehtävää. Ota askel kohti vahvempaa johtajuutta – tutustu lisää ja varmista paikkasi kurssilla!


Pk-yrityksen puheenjohtajakurssi nostaa keskiöön hallituksen johtamisen ja ryhmädynamiikan kehittämisen sekä tärkeimmät puheenjohtajan tehtävät. Hallituksen puheenjohtajan tulee omata kyky kehittää omaa sekä hallituksen muiden jäsenten hallitustyöskentelyn osaamista – tämä onkin yksi olennaisimmista osakeyhtiön hallituksen puheenjohtajan tehtävistä. Toimiva hallitus on nimittäin jokaisen osakeyhtiön voimavara ja suunnannäyttäjä.

Hallitustyön johtaminen ja kehittäminen vaativat monipuolista osaamista. Kurssilla luodaan perusta koko pk-yritysten hallituksen puheenjohtajan käytännön työlle: hallituksen ydintehtävät ja tehokkuudet, yrityksen strategia sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmä, kokouksen johtaminen ja työjärjestys, liiketoiminnan kehittäminen ja toimitusjohtajan katsaus, hallituksen ja puheenjohtajan vuorovaikutussuhteet, hallituksen puheenjohtajan tehtävät ja vastuut.

Kurssi sopii sekä nykyisille hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville.


OSALLISTU KURSSILLE HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAKURSSILLE

Puheenjohtajakurssi kestää puolitoista päivää. Kurssilla käydään läpi kattavasti hallituksen puheenjohtajan tehtäviä, vastuualueita ja toimintamalleja.

Kurssin osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista.

Koulutukset sivulta löydät kaikkien kauppakamareiden HHJ-puheenjohtajakurssit.


Vuoden 2024 HHJ-puheenjohtajakurssi järjestetään marraskuusa Hyvinkään Villatehtaalla.
Lue lisää ja ilmoittaudu