2.6. ELY-keskusten ja Business Finlandin koronarahoitushaku päättyy maanantaina 8.6.

ELY-keskuksen myöntämän yrityksen tilanneanalyysin ja kehittämisavustuksen ja Business Finlandin koronatukien haku päättyy 8.6.2020 klo 16.15. ELY-keskuksista todetaan, että haun voimassaoloon saakka saapuneet hakemukset käsitellään hakuhetken sääntöjen mukaisesti.

Työ- ja elinkeinoministeriöstä 1.6. uutisoidun mukaisesti uuden kustannustuen käyttöönoton myötä suljetaan Business Finlandin ja ELY-keskusten kehittämisavustukset, joita ne tällä hetkellä myöntävät yrityksille koronatilanteen vuoksi. ELY-keskusten myöntämä koronarahoitus päättyy siten viikon päästä maanantaina (8.6 klo 16.15). ELY-keskuksista todetaan, että haun voimassaoloon saakka saapuneet hakemukset käsitellään hakuhetken sääntöjen mukaisesti. Hakemusjonon purkamiseen tehdään ELY-keskuksissa lisärekrytointeja sekä hakemusten että maksatusten käsittelyyn.

Lue lisää: Kustannustuen lakiesitys eduskuntaan tällä viikolla, Business Finlandin ja ELY-keskusten koronahaut auki 8.6. saakka (Työ- ja elinkeinoministeriön tiedote 1.6.2020) 

ELY-keskusten tarjoama normaali yrityksen kehittämisavustus on käytettävissä entiseen tapaan. Lisäksi käytettävissä ovat yritysten kehittämispalvelut, joiden osalta ovat voimassa normaalia merkittävästi edullisemmat yritysten omavastuuosuudet.  Myös ELY-keskusten myöntämät maaseudun, alkutuotannon ja kalatalouden yritysten koronatuet ovat haettavissa edelleen.

Lue ELY-keskuksen tiedote.

Lue Business Finlandin tiedote.