Tapahtumat


HHJ-kurssi

Ajankohta: 15.02.2024 11:30 - 21.03.2024 19:00
Paikka: Sako Oy
Osoite: Sakonkatu 2, 11100 RIIHIMÄKI

Kurssin isäntäyrityksenä toimii Sako Oy.

Sakolla on ainutlaatuisen pitkä historia kiväärien ja patruunoiden  valmistajana. Monien kehitysvaiheiden ja omistajavaihdosten kautta, Sako Oy on kehittynyt merkittäväksi metsästys- ja tarkkuusasevalmistajaksi. Aseiden suunnittelu Riihimäellä on nykyisin tietokoneavusteista, modernit CNC-työstökoneet ja piippujen kylmätaontakoneet ammattitaitoisten työntekijöiden käyttämänä tuottavat laadukkaita ja tarkkoja luodikoita maailman metsästäjien ja ampujien käyttöön.

Taattua laatua hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen!

”Kurssin parasta antia olivat luennoitsijat. He olivat tosi innostavia ja osasivat kertoa osa-alueistaan erittäin hyvin ja tuoden näkökulmia, joita en osannut ajatella ollenkaan aikaisemmin. Tällä kurssilla tulee todella tiiviissä paketissa juuri ne ydinosa-alueet, mitä hallitustyöskentelyssä tarvitsee. Suosittelisin kurssia sellaisille ihmisille, jotka ovat sitoutumassa hallitustyöskentelyyn tai toimivat toimitusjohtajana yrityksessä.” 

Kestosuosittu HHJ-kurssi koostuu neljästä puolen päivän jaksosta, joiden lisäksi on ryhmätyö ja lukupaketti.  Kurssi sisältää runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä erilaisten yritysten hallitustyöskentelystä ja sen merkityksestä yrityksen menestyksessä. Kurssilla ratkotaan ryhmätöinä todellisten yritysten hallitustyön kysymyksiä.

Kenelle?
Kurssi sopii kaikille hallitustyötä jo tekeville tai sitä harkitseville henkilöille sekä johtoryhmä työskentelelyyn. HHJ-koulutukset auttavat yrittäjiä sekä yritys- ja kuntajohtajia hyödyntämään hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyä tehokkaammin.

Lukuvinkki: Back to Basics: Aika palata hallitustyön perusasioihin 

Ohjelma: 
1. jakso: Hyvä hallintotapa
to 15.2. klo 11.30 -17.30  
2. jakso: Hallituksen ja hallitustyön organisointi to 29.2. klo 11.30-17.30
3. jakso: Strategiatyö to 7.3. klo 11.30-17.30

HHJ-ryhmätyö to 14.3. klo 12-16.00

4. jakso: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus
to 21.3. klo 11.30-19.00

HHJ-ryhmätyö:
HHJ-kurssiin sisältyy ryhmätyöpäivä, joka on ohjelmassa 3. ja 4. jaksojen välissä. Se on kohdeyritykselle erinomainen mahdollisuus saada yhdeksi päiväksi käyttöönsä ”advisory board” ja sitä kautta pohtia yrityksen tulevaisuuden strategioita ja hallitustyöskentelyn tuottamaa lisäarvoa. Ryhmätyöhön valitaan 3 kohdeyritystä, jotka ovat kurssilla edustettuina. Ryhmätyöpäivän aikana tutustutaan pienryhmissä kohdeyrityksen omistajuuteen, hallinnointiin ja toimintaan. Voit varata yrityksellesi kohdeyrityksen paikan jo ennakkoon (pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi).

Osallistumismaksu:
Kurssin normaalihinta 2350 € + alv 24 %, kauppakamarin jäsenetuhinta 1950 € + alv 24 %. Osallistumismaksu sisältää kurssipaikan ja tarjoilujen lisäksi sähköisen työtilan, kurssimateriaalit sekä Hyvä Hallitustyö -kirjan. Osallistumismaksu laskutetaan 2. osion jälkeen.

Ilmoittautuminen:
Rekisteröidy
 valtakunnalliseen HHJ-portaaliin osoitteessa www.hhj.fi ja tunnukset saatuasi ilmoittaudu kurssillemme (ilmoittaudu-painikkeesta sivun alalaidassa tai tämän linkin kautta) 8.2.2024 mennessä.

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta. Viikkoa ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:
Koulutuspäällikkö: Pirjo Kurki, gsm. 040 197 9823 tai 

pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
100% edellisten HHJ-kurssiemme osallistujista suosittelee kurssia! Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian ja liity rohkeasti hallitusosaajien joukkoon!

”Hallituksen riittävä osaaminen on tärkeää sekä yritysten nykyhetkeä että tulevia haasteita ajatellen. Erityisen tärkeää on ymmärtää omistajien, hallituksen ja toimitusjohtajan roolit ja vastuut. HHJ-kurssin erinomaiset luennot ja mielenkiintoiset tosielämän Case-esimerkit ovat hyvä ja käytännönläheinen tapa tarkastella ja oppia liiketoiminnan johtamista ja kehittämistä hallitustyön näkökulmasta. Suosittelen!”
Pentti Puhakka, Director, Manufacturing Network Development Global, hallituksen jäsen, Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari
 

”Voin todella lämpimästi ja varauksetta suositella HHJ-kurssia sen erinomaisen tietosisällön puolesta. Kurssin kouluttajat olivat poikkeuksetta asiansa tuntevia ja innostavia ja useat tosiyrittämisen Case-kuvaukset rikastuttivat vielä lisää opittua asiaa. Kurssin vuorovaikutteisuus tutustuttaa myös alueen eri toimijoihin ja verkostoitumistakaan ei voi välttää. Hyvä sijoitus omaan osaamiseen ja omaan yritykseen.”
Karel McLeod Smith, Integraatiojohtaja/CDO – Hyria koulutus Oy, toiminnanjohtaja – HRAKS
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●Ilmoittaudu