Tietosuoja

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari suojaa palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattaa toiminnassaan tietosuoja- ja muita lakeja sekä hyviä tietosuoja- ja tietoturvakäytäntöjä. Verkkopalvelumme voivat sisältää linkkejä muiden yhtiöiden sivuille tai palveluihin, joilla on Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarista erilliset, omat tietosuojakäytäntönsä.

Pyrimme palvelemaan jäseniämme ja sidosryhmiämme ja kehitämme palvelujamme heidän tarpeidensa ja kiinnostuksensa mukaan. Käsittelemämme tiedot voidaan jakaa:

  • käyttäjän antamiin ja
  • julkisista lähteistä kuten kaupparekisteristä tai yleisesti saatavilla olevista lähteistä kerättyihin tietoihin.

​​​​​​​

Käytämme keräämiämme tietoja mm. kauppakamarilaissa (1.11.2002/878) tarkoitettujen tehtävien hoitoon, palveluiden tuottamiseen, asiakaskokemuksen parantamiseen sekä kohdennetumman markkinoinnin ja asiakaspalvelun kehittämiseen.

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat käytännöt kuvataan tietosuojaselosteissa 1 ja 2. Nämä tietosuojaselosteet ovat samalla rekisteriselosteita ja henkilötietolain edellyttämiä informointiasiakirjoja. Henkilötiedolla tarkoitetaan tietoa, joka on yhdistettävissä tiettyyn henkilöön.

Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot käyttämällä palvelujamme.

Tietosuojakäytäntömme päivitetään palveluiden kehittyessä tai lainsäädännön muuttuessa.


Tutustu voimassaoleviin tietosuojaselosteisiimme


Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin asiakkaita, potentiaalisia asiakkaita ja sidosryhmiä koskeva tietosuojaseloste​​​​​​​

LATAA PDF

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin jäsenrekisterin tietosuojaseloste


LATAA PDF