Kokemuksia HHJ-kurssilta

#HHJ #hallitus #hallitustyöskentely #rihykauppakamari #kauppakamarikouluttaa #koulutus

Kiinnostaako HHJ-kurssille osallistuminen? Keräsimme aikaisempiim koulutuksiin osallistuneiden kommentteja ja kokemuksia tähän artikkeliin.

Aarno Yrjö-Koskinen

Senior Consultant

Kävin syksyllä 2017 kauppakamarin järjestämän HHJ-kurssin. Kurssin sisältö, luennoitsijat ja kokoonpano oli ehdottoman hyvin valmisteltu. Sain hyvän kokonaiskuvan yrityksen hallituksen toiminnasta ja vastuista. Teoriapuoli täydentyi loistavilla case-luennoilla elävästä yrityselämästä. Meillä sattui vielä olemaan varsin aktiivinen ryhmä, joka omalla vilkkaalla keskustelullaan antoi hienon lisämausteen kurssin antiin. Voin lämpimästi suositella kyseistä kurssia. On sitä paitsi varsin hyödyllinen ja yleissivistävä yritystoiminnasta kiinnostuneille!

Pentti Puhakka

Director, Manufacturing Network Development Global, hallituksen jäsen, Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari

Hallituksen riittävä osaaminen on tärkeää sekä yritysten nykyhetkeä että tulevia haasteita ajatellen. Erityisen tärkeää on ymmärtää omistajien, hallituksen ja toimitusjohtajan roolit ja vastuut. HHJ-kurssin erinomaiset luennot ja mielenkiintoiset tosielämän Case-esimerkit ovat hyvä ja käytännönläheinen tapa tarkastella ja oppia liiketoiminnan johtamista ja kehittämistä hallitustyön näkökulmasta. Suosittelen!

Karel McLeod Smith

Integraatiojohtaja/CDO – Hyria koulutus Oy, toiminnanjohtaja – HRAKS

Voin todella lämpimästi ja varauksetta suositella HHJ-kurssia sen erinomaisen tietosisällön puolesta. Kurssin kouluttajat olivat poikkeuksetta asiansa tuntevia ja innostavia ja useat tosiyrittämisen Case-kuvaukset rikastuttivat vielä lisää opittua asiaa. Kurssin vuorovaikutteisuus tutustuttaa myös alueen eri toimijoihin ja verkostoitumistakaan ei voi välttää. Hyvä sijoitus omaan osaamiseen ja omaan yritykseen.