Maksuttomia verkkotapahtumia keskiviikkona

Kasvua ja vientiä liikenteen digitalisaatiosta -verkkotapahtuma

Keskiviikkona 3.3.2021 klo 1011

EU:n aloitteet liikenteen viherryttämiseksi luovat mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille ja startupeille. Keskuskauppakamari ja ITS Finland järjestävät tilaisuuden, jossa keskustelemme miten voimme hyödyntää suomalaista digiosaamista liikenteen murroksessa ja luoda liikennealasta uuden kärjen Suomen vientiteollisuuteen – liity mukaan!

Verkkotapahtuman alustajina toimivat komission liikennepääosaston (DG MOVE) yksikönpäällikkö Isabelle Vandoorne, Euroopan parlamentin jäsen Henna Virkkunen, pysyvän edustajan sijainen Minna Kivimäki, Suomen pysyvä EU-edustusto.
Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautua voi alla olevan painikkeen kautta 2.3 saakka.

Ilmoittaudu


Finnveran Rahoitus & kasvu LIVE: Talous nousuun 2021 – miten ja paljonko?

Keskiviikkona 3.3.2021 kello 9–10.

Poikkeuksellisen vuoden 2020 jälkeen katse kääntyy talouden nousuun: miten ja millä toimilla se tänä vuonna etenee ja millaiseen vauhtiin Suomi voi päästä? Miten suurelta osin nousu koronan aiheuttamasta talousmontusta on kiinni viennistä?

Vieraina ovat Nokian matkapuhelinverkkojen liiketoimintajohtaja Tommi Uitto, EVA:n ekonomisti Sanna Kurronen ja Finnveran toimitusjohtaja Pauli Heikkilä. Keskustelun vetäjänä ja mukana keskustelussa on Finnveran pääekonomisti Timo Lindholm.
Webinaari on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautua voi alla olevan painikkeen kautta 2.3. kello 9 saakka:

Ilmoittaudu