Alueen oppilaitokset

Ammattikorkeakoulut HAMK ja Laurea sekä ammatillinen oppilaitos HYRIA kouluttavat vuosittain yli 12 000 osaajaa.
​​​​​​​

Hyria tarjoaa ammatillista koulutusta ja valmennus- sekä kuntoutuspalveluita nuorille ja aikuisille. Tavoitteena on asiakkaidemme työllistyminen ja yritysten auttaminen kohti menestystä. Hyrian keskeisimmät toiminta-alueet ovat Kanta- ja Päijät-Häme sekä Uusimaa. Hyria konsortio koostuu Hyria koulutuksesta ja Hyria säätiöstä. ​​​​​​​

Ota yhteyttä:

​​​​​​​+358 19 778 3000

info(at)hyria.fi


​​​​​​​​​​​​​​Hämeen ammattikorkeakoulu on monialainen ja työelämälähtöinen korkeakoulu, jossa on 30 amk-tutkintokoulutusta ja 12 ylempää amk-tutkintokoulutusta. Koulutusyksiköt ovat: biotalous-, hyvinvointi- ja teknologiaosaaminen sekä yrittäjyys ja liiketoimintaosaaminen ja ammatillinen opettajakorkeakoulu.
Hämeen ammattikorkeakoulu on vahvasti verkottunut elinkeinoelämän kanssa. Näin se voi tarjota opiskelijoilleen aitoja oppimisympäristöjä ja -tehtäviä sekä samalla kehittää alueen elinkeinoelämää.

Ota yhteyttä:
+358 3 6461
hamk@hamk.fi



Laureassa oppiminen ja työelämän palvelut kulkevat käsi kädessä. Opiskelussa keskeisessä roolissa ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit ja kehittämistehtävät. Laurea tarjoaa monipuolista täydennyskoulutusta yritysten yksilöllisiin tarpeisiin.

P2P (Peer to Peer) on liiketalouden moderni ja kansainvälinen oppimisympäristö, jossa opiskelijat, ohjaajat ja työelämän asiantuntijat työskentelevät yhdessä yritysten kanssa kehittämisprojekteissa. Kehittämisprojekteja voivat olla erilaiset yritysten kehittämishankkeet.

Laurean Prosessien mallinnus ja simulaatiolaboratoriossa tutkitaan ja kehitetään yritysten ja julkisten palveluiden prosesseja, palveluketjuja, asiakaslähtöisyyttä ja kustannustehokkuutta.

Ota yhteyttä:
+358 9 8868 7700
hyvinkaa.info@laurea.fi