Yrityspalvelut

Teknologiakeskus Techvilla

Teknologiakeskus TechVilla Oy auttaa teknologia-alalla toimivia yrityksiä kasvamaan, kansainvälistymään ja menestymään. Luomme uutta osaamista ja tietoa, joista on asiakkaillemme välitöntä hyötyä.
Asiakkaitamme ovat teknologiateollisuuden kasvuyritykset ja toimittajat, logistiikkakeskustoimijat sekä alan erikoisosaajat.

Ota yhteyttä:
Mikko Koskela, va. toimitusjohtaja
+358 400 660 946,
mikko.koskela(at)techvilla.fi


YritysVoimala

YritysVoimala tarjoaa maksutonta neuvontaa yrityksen perustajille ja kaikille toimiville yrityksille Hyvinkään–Riihimäen talousalueella.

Jos yrityksen toiminta kaipaa kehittämistä, tehostamista, uusia toimitiloja tai yhteistyökumppaneita, ota yhteyttä YritysVoimalaan.

YritysVoimalan neuvonta kattaa yrityksen liiketoiminnan suunnittelun avustamisen ja kehittämisen sekä neuvonnan markkinointiin ja myyntiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen, henkilöstöön- ja hallintoon, omistajan vaihdoksiin ja rahoitukseen liittyvissä asioissa. YritysVoimala avustaa yrityksiä myös verkostoitumisessa.

Ota yhteyttä:
Erkki Taskinen, toimitusjohtaja
+358 40 839 4056,
erkki.taskinen(at)yritysvoimala.fi


​​​​​​​Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy tarjoaa sijoittuvalle yritykselle yhden luukun palvelun. Etsimme sopivan toimitilan ja tontin, autamme työvoiman hankinnassa, asuntojen hankinnassa työntekijöille – ylipäätään kaikissa mahdollisissa asioissa sijoittumiseen liittyen. Keinovalikoimaamme kuuluu myös uusien toimitilojen rakennuttaminen uusille yrityksille, joko vuokrattavaksi tai omaan omistukseen.

​​​​​​​
Ota yhteyttä:
Mika Herpiö, elinkeinojohtaja
+358 40 570 2201, mika.herpio(at)riihimaki.fi


​​​​​​​HYRIA Business -palvelut

Hyria Business -palvelut yritysten osaamisen kehittämisen kumppani

Tulevaisuuden avaimet ovat yritysten henkilöstön osaamisessa. Osaava ja innostunut työntekijä kehittää omaa työtään ja samalla myös yrityksen toimintaa. Haluamme auttaa yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä sekä uusien osaajien löytämisessä. Tehdään yhdessä huomisen tekijät!

Ota yhteyttä:
Merja Putus, asiakkuuspäällikkö
+358 40 637 6019,
merja.putus(at)hyria.fi


Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) työelämapalvelut

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK)
Hämeen ammattikorkeakoulu tarjoaa yrityksille ja eri toimialoille monipuolista sekä käytännönläheistä täydennyskoulutusta, tutkimus- ja kehittämispalveluja, kansainvälistymispalveluja, opiskelijaprojekteja ja rekrytointimahdollisuuksia.

Tutustu tarjontaan ja ota yhteyttä osoitteessa: https://www.hamk.fi/tyoelamapalvelut/

Laurea ammattikorkeakoulu työelämäpalvelut

Laurea tarjoaa monipuolisia palveluita yritysten tarpeisiin. Tarjolla on muun muassa työhyvinvointimuotoiluun ja yrityksen osaamisen kehittämiseen liittyviä palveluita sekä räätälöityjä, yrityskohtaisia koulutuksia yritysten tarpeisiin pohjautuen ja eri organisaatioiden työntekijöille suunniteltuja maksullisia koulutuksia monialaisissa ryhmissä.

​​​​​​​Tutustu tarjontaan ja ota yhteyttä osoitteessa:
https://www.laurea.fi/tyoelamapalvelut/