Jäsenemme tiedottavat

Jäsenemme tiedottavat on Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin jäsenille suunnattu kanava tiedottaa yrityksen hyvistä uutisista. Julkaisemme uutiset kotisivuillamme ja sieltä edelleen käytössämme oleville somekanaville.

Tarjoamme kanavan, jossa yritykset voivat uutisoida esimerkiksi merkittävistä kaupoista ja sopimuksista tai tuoteuudistuksista. Kanava ei ole tarkoitettu mainoskanavaksi, eli mainoksia ja tarjouksia emme julkaise.

Jos haluat jättää oman tiedotteesi, lähetä se osoitteeseen: oona.paukkola@rihykauppakamari.fi

Tekstin pituus enintään 4000 merkkiä. Lähetä mielellään myös tiedotteen yhteyteen sopiva kuva tai yrityksen logo alkuperäisenä kuvatiedostona.

Tarkistamme tiedotteen ennen julkaisua. Pidätämme oikeuden olla julkaisematta tiedotteita, jotka eivät sovi valittuun linjaan.

Aurinkoenergian siirto varmistetaan Rekan suurjännitekaapeleilla Tanskassa

2019 European Energy A/S rakensi 50 MV aurinkovoimapuiston Tanskaan Hanstholmiin yhdessä kumppaninsa Energrid A/S kanssa.

Lue koko tiedote täältä

Etteplan toteuttaa SEO-huoltoasemaverkostolle kuluttajat, yritysasiakkaat ja kauppiaat yhdistävän mobiilipalvelun.

SEOn huoltoasemaverkosto on ottamassa merkittävää digitalisaatioloikkaa ja julkaisee keväällä 2021 useita eri palveluja ja toimintoja kattavan mobiilipalvelun.

Lue koko tiedote täältä

DP World Antwerp Gateway tilasi automaattisten pinoamisnostureiden kaluston Konecranesilta

DP World Antwerp Gateway on tilannut 34 automaattisesta pinoamisnosturista (Konecranes Gottwaldin ARMG-nosturista) koostuvan kaluston Belgian Antwerpenissa sijaitsevaan konttiterminaaliinsa.