Jäsenemme tiedottavat

Jäsenemme tiedottavat on Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin jäsenille suunnattu kanava tiedottaa yrityksen hyvistä uutisista. Julkaisemme uutiset kotisivuillamme ja sieltä edelleen käytössämme oleville somekanaville.

Tarjoamme kanavan, jossa yritykset voivat uutisoida esimerkiksi merkittävistä kaupoista ja sopimuksista tai tuoteuudistuksista. Kanava ei ole tarkoitettu mainoskanavaksi, eli mainoksia ja tarjouksia emme julkaise.

Jos haluat jättää oman tiedotteesi, lähetä se osoitteeseen: oona.paukkola@rihykauppakamari.fi

Tekstin pituus enintään 4000 merkkiä. Lähetä mielellään myös tiedotteen yhteyteen sopiva kuva tai yrityksen logo alkuperäisenä kuvatiedostona.

Tarkistamme tiedotteen ennen julkaisua. Pidätämme oikeuden olla julkaisematta tiedotteita, jotka eivät sovi valittuun linjaan.

Mistä huomisen tekijät? -tapahtuma 27.8. klo 14 -15.30 nostaa valokeilaan eri toimi- ja ammattialojen vetovoimaisuuden ja osaavan työvoiman saatavuuden. Mukana mm. Red Carpet -elokuvafestivaalin taiteellinen johtaja, näyttelijä Antti Luusuaniemi.

Yhteistyössä Hyria ja Red Carpet -festivaali.

Ilmoittaudu Live-stream

Konecranes julkaisee energiatehokkaiden siirrettävien satamanosturien uuden sukupolven kiihtyvän maailman-kaupan tarpeisiin

Uusi, kuudennen sukupolven huippu-tehokas mallisto vastaa koronatilanteen helpottaessa maailmanlaajuisilla irtotavaran ja tavallisen rahdin käsittely-markkinoilla kasvavaan kysyntään.

Onni Kokouskeskus & Coworking

Onni on kokous- ja coworkingkeskus, jossa jäsenet saavat käyttöönsä työtilaa, neukkarin, smartblock-minikabinetin, yhteiset taukotilat, langattoman verkon ja tulostus- ja skannausmahdollisuudet. Eli käytännössä etätyö-/työpiste, joka on omaa läppäriä vaille valmis.

Rekan halogeenittomat palonsuojakaapelit mittavaan palvelin-keskusprojektiin

Sähköurakoitsija Kirby Group Engineering pyysi Reka Kaapelilta vuonna 2018 tarjousta mittavasta projektista. Kyseessä oli merkittävä, Suomessa sijaitseva, palvelinkeskusprojekti, johon Kirby Group Engineering tarvitsi asiantuntevaa kaapelitoimittajaa.

Lue koko tiedote

Georgia Ports Authority tilaa 28 Konecranesin konttinosturia suurempien alusten liikenteen kasvaessa

Satamanostureista kuusi tulevat olemaan suurimpia Konecranesin tähän mennessä valmistamia. RTG-tilaus kirjattiin vuoden 2021 ensimmäisellä vuosineljänneksellä ja STS-tilaus vuoden 2020 neljännellä vuosineljänneksellä.

Aurinkoenergian siirto varmistetaan Rekan suurjännitekaapeleilla Tanskassa

2019 European Energy A/S rakensi 50 MV aurinkovoimapuiston Tanskaan Hanstholmiin yhdessä kumppaninsa Energrid A/S kanssa.

Lue koko tiedote

Etteplan toteuttaa SEO-huoltoasemaverkostolle kuluttajat, yritysasiakkaat ja kauppiaat yhdistävän mobiilipalvelun.

SEOn huoltoasemaverkosto on ottamassa merkittävää digitalisaatioloikkaa ja julkaisee keväällä 2021 useita eri palveluja ja toimintoja kattavan mobiilipalvelun.

Lue koko tiedote

DP World Antwerp Gateway tilasi automaattisten pinoamisnostureiden kaluston Konecranesilta

DP World Antwerp Gateway on tilannut 34 automaattisesta pinoamisnosturista (Konecranes Gottwaldin ARMG-nosturista) koostuvan kaluston Belgian Antwerpenissa sijaitsevaan konttiterminaaliinsa.