Jäsenemme tiedottavat

Jäsenemme tiedottavat on Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin jäsenille suunnattu kanava tiedottaa yrityksen hyvistä uutisista. Julkaisemme uutiset kotisivuillamme ja sieltä edelleen käytössämme oleville somekanaville.

Tarjoamme kanavan, jossa yritykset voivat uutisoida esimerkiksi merkittävistä kaupoista ja sopimuksista tai tuoteuudistuksista. Kanava ei ole tarkoitettu mainoskanavaksi, eli mainoksia ja tarjouksia emme julkaise.

Jos haluat jättää oman tiedotteesi, lähetä se osoitteeseen: oona.paukkola@rihykauppakamari.fi

Tekstin pituus enintään 4000 merkkiä. Lähetä mielellään myös tiedotteen yhteyteen sopiva kuva tai yrityksen logo alkuperäisenä kuvatiedostona.

Tarkistamme tiedotteen ennen julkaisua. Pidätämme oikeuden olla julkaisematta tiedotteita, jotka eivät sovi valittuun linjaan.

Rekan kaapelit sähköistävät autojen latausasemia taloyhtiöissä

Hybridi- ja sähköautojen osuus autokannasta on voimakkaassa kasvussa, mikä yhdessä voimistuvien ympäristöarvojen kanssa vauhdittaa latausinfran rakentamista. Rekan valikoimista löytyy sopivat kaapelituotteet niin julkisten, taloyhtiöiden, yritysten kuin kotitalouksienkin latausasemien sähköistykseen.

Lue koko tiedote

Lasse Sorvari palaa Best Caravanin operatiiviseen johtoon

Best-Caravan Oy:n hallitus on nimittänyt 21.9.2021 lähtien yhtiön toimitusjohtajaksi Best Caravanin pääomistaja Lasse Sorvarin.

Best Caravanille on laadittu kunnianhimoinen tulevaisuuden strategia. Aiempi toimitusjohtajamme Marko Niskanen sai toimikaudellaan aikaan paljon hyviä muutoksia ja toi tullessaan uusia toimintamalleja, jotka osaltaan vei yhtiötä strategian mukaiseen suuntaan.

Lue koko tiedote


Italialainen terminaaliyritys on tilannut Konecranesilta kaksi siirrettävää Gottwald-satamanosturia vastatakseen kasvavaan kysyntään tavarankäsittelyssä

Terminal Flavio Gioia S.p.A. (TFG) on tilannut Konecranesilta Napolissa sijaitsevaan terminaaliinsa kaksi siirrettävää Gottwald-satamanosturia, jotka vahvistavat terminaalin materiaalien käsittelykapasiteettia ja auttavat sitä pysymään kysynnän tasalla.

Lue koko tiedote

Konecranes saanut 14 nosturin tilauksen Kielin telakalle thyssenkrupp Marine Systemsiltä

Konecranesin Demag Cranes & Components ‑yksikön rakentamat kaksipalkkiset nosturijärjestelmät asennetaan uusiin tuotantohalleihin Kielissä. Paikkaa kehitetään sukellusvenetuotannon kansainväliseksi huippuosaamisen keskukseksi. Nosturit valmistetaan, toimitetaan ja otetaan käyttöön telakan toiminnan käynnistymiseen mennessä, vuonna 2023.

Lue koko tiedote


Goeyvaerts tilaa Konecranesilta kaksi kuudennen sukupolven siirrettävää satamanosturia vuokrauskysynnän kasvaessa

Belgialainen Goeyvaerts-R bvba on tilannut Alankomaiden ja Belgian satamiinsa kaksi uutta ympäristöystävällistä Konecranesin kuudennen sukupolven siirrettävää Gottwald-satamanosturia. Heinäkuussa kirjatun tilauksen nosturit toimitetaan asiakkaalle vuoden 2021 marraskuussa.

Lue koko tiedote

Sakon 100-vuotisjuhlavuonna järjestettiin miljoonannen Tikan kunniaksi hyväntekeväisyyshuutokauppa.

Aseen huusi itselleen Ruoto myyntihinnalla 9000 euroa, joka menee lyhentämättömänä Suomen Metsästäjäliiton nuorisotoimintaan. Sakolta lämpimät onnittelut kaikille!

Lue koko tiedote


Konecranes on saanut ensimmäisen asiakkaan EPA:n hyväksymään uuteen konversioteknologian ratkaisuunsa, joka mahdollistaa siirtymisen dieselistä hybridikäyttöön

Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviranomainen EPA hyväksyi Konecranesin uuden hybriditekniikan vuoden 2021 huhtikuussa.

Lue koko tiedote

Kesko suunnittelee suurta logistiikkakeskusta Hyvinkäälle

Hyvinkään kaupunki ja Kesko ovat allekirjoittaneet esisopimuksen ison logistiikkatontin luovuttamisesta Kesko Oyj:lle.

Noin neljänkymmenen hehtaarin kokoiselle tontille kaavaillaan rakentamisen ja talotekniikan kaupan markkinajohtaja Onnisen uutta logistiikkakeskusta.

Lue koko tiedote


Mika Vehviläinen valittu Tulevan Yhtiön toimitusjohtajaksi Konecranesin ja Cargotecin sulautumisen voimaantulosta lukien

Mika Vehviläisen nimitys tulee voimaan Järjestelyn toteutumisen yhteydessä, jonka odotetaan tapahtuvan vuoden 2022 ensimmäisen vuosipuoliskon loppuun mennessä. Siihen saakka Cargotec ja Konecranes toimivat täysin erillisinä ja itsenäisinä yhtiöinä.

Lue koko tiedote

Mistä huomisen tekijät? -tapahtuma 27.8. klo 14 -15.30 nostaa valokeilaan eri toimi- ja ammattialojen vetovoimaisuuden ja osaavan työvoiman saatavuuden. Mukana mm. Red Carpet -elokuvafestivaalin taiteellinen johtaja, näyttelijä Antti Luusuaniemi.

Yhteistyössä Hyria ja Red Carpet -festivaali.

Ilmoittaudu Live-streamKonecranes julkaisee energiatehokkaiden siirrettävien satamanosturien uuden sukupolven kiihtyvän maailman-kaupan tarpeisiin

Uusi, kuudennen sukupolven huippu-tehokas mallisto vastaa koronatilanteen helpottaessa maailmanlaajuisilla irtotavaran ja tavallisen rahdin käsittely-markkinoilla kasvavaan kysyntään.

Lue koko tiedote

Onni Kokouskeskus & Coworking

Onni on kokous- ja coworkingkeskus, jossa jäsenet saavat käyttöönsä työtilaa, neukkarin, smartblock-minikabinetin, yhteiset taukotilat, langattoman verkon ja tulostus- ja skannausmahdollisuudet. Eli käytännössä etätyö-/työpiste, joka on omaa läppäriä vaille valmis.

Lue lisää


Rekan halogeenittomat palonsuojakaapelit mittavaan palvelin-keskusprojektiin

Sähköurakoitsija Kirby Group Engineering pyysi Reka Kaapelilta vuonna 2018 tarjousta mittavasta projektista. Kyseessä oli merkittävä, Suomessa sijaitseva, palvelinkeskusprojekti, johon Kirby Group Engineering tarvitsi asiantuntevaa kaapelitoimittajaa.

Lue koko tiedoteGeorgia Ports Authority tilaa 28 Konecranesin konttinosturia suurempien alusten liikenteen kasvaessa

Satamanostureista kuusi tulevat olemaan suurimpia Konecranesin tähän mennessä valmistamia. RTG-tilaus kirjattiin vuoden 2021 ensimmäisellä vuosineljänneksellä ja STS-tilaus vuoden 2020 neljännellä vuosineljänneksellä.

Lue koko tiedote


Aurinkoenergian siirto varmistetaan Rekan suurjännitekaapeleilla Tanskassa

2019 European Energy A/S rakensi 50 MV aurinkovoimapuiston Tanskaan Hanstholmiin yhdessä kumppaninsa Energrid A/S kanssa.

Lue koko tiedote


Etteplan toteuttaa SEO-huoltoasemaverkostolle kuluttajat, yritysasiakkaat ja kauppiaat yhdistävän mobiilipalvelun.

SEOn huoltoasemaverkosto on ottamassa merkittävää digitalisaatioloikkaa ja julkaisee keväällä 2021 useita eri palveluja ja toimintoja kattavan mobiilipalvelun.

Lue koko tiedote

DP World Antwerp Gateway tilasi automaattisten pinoamisnostureiden kaluston Konecranesilta

DP World Antwerp Gateway on tilannut 34 automaattisesta pinoamisnosturista (Konecranes Gottwaldin ARMG-nosturista) koostuvan kaluston Belgian Antwerpenissa sijaitsevaan konttiterminaaliinsa.

Lue koko tiedote