HHJ-TUTKINTO

​​​​​​​HALLITUSTYÖN TEKIJÖILLE JA TULEVILLE HALLITUSAMMATTILAISILLE

Tähtäätkö ammattimaiseksi hallitustyön tekijäksi? HHJ-tutkinnon hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään HHJ-nimikettä. Tutkinnon suorittaneiden lista julkistetaan kunkin tutkinnon jälkeen. Listalle tulevat vain julkaisuluvan antaneiden nimet. HHJ-tutkinnon suorittaneita hallitusosaajia voidaan välittää pk-yritysten hallituksiin. Tutkinto antaa erinomaiset lähtökohdat hyvään hallitustyöhön ja hallitusammattilaisuuteen. Tutkinto koostuu ennakkotehtävävaiheesta, seminaariosuudesta ja monivalintakokeesta ja on näin ollen erinomainen oppimiskokemus.

"HHJ-tutkinto on silmiä avaava ja uusia näkökulmia antava kokemus. Toivoisin, että yhtä useampi hallitusjäsen kävisi HHJ-tutkinnon.

Se auttaisi uudistamaan ja päivittämään hallitustyöskentelyä yrityksessä nykyaikaan".​​​​​​​
Tove Sjöberg,
hallintopäällikkö, Osuuspankki Raasepori

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -tutkintoon voi osallistua HHJ-kurssitodistuksen saanut. HHJ-kurssin pitää olla suoritettu ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

HHJ-tutkinto koostuu kahdesta ennakkotehtävästä ja tutkintopäivästä. Tutkinto ei ole kirjatentti kurssista, kurssikirjallisuudesta tai ennakkotehtävistä, vaan mittaa yleisellä tasolla hallitustyöskentelyosaamista.

Tutkintopäivänä ennakkotehtävien tarkastajat purkavat kaikki neljä ennakkotehtävää seminaarityylisesti. Iltapäivällä on varsinainen kirjallinen monivalintakoe. Kirjallisen monivalintakokeen kysymykset (60 kpl) koskevat kaikkia neljää aihealuetta. Kokeeseen valmistaudutaan parhaiten kertaamalla kurssimateriaali, tutustumalla osakeyhtiölakiin ja kaikkiin ennakkotehtäviin sekä hankkimalla omatoimisesti tietoa kaikista aihealueista.

ILMOITTAUTUMINEN TUTKINTOON

Tutkintoon ilmoittaudutaan KOULUTUKSET-sivulta. Valitse Kaikki tapahtumat -listasta HHJ-tutkinto ja sen jälkeen ko. tutkinto.

HUOM! Ilmoittautumisia ei voi ottaa vastaan enää viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.