HyväntekeväisyysGaala


Tervetuloa juhlistamaan 70-vuotismatkaamme HyväntekeväisyysGaalaan perjantaina 27.10.2023 klo 18:00 Hotelli Sveitsiin

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari on toiminut 70 vuotta talousalueemme elinkeinoelämän ja seudun menestyksen eteen. Juhlitaan tätä matkaa yhdessä ja tehdään samalla hyvää!

Lahjoitamme illallislippujen tuotosta sekä yhteistyökumppaneiltamme saadusta tuesta varoja talousalueemme lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksien tukemiseksi.

Yhteistyökumppaneitamme ovat KONE, Konecranes, OP Uusimaa, OP Etelä-Häme, Reka Kaapeli, Sako, RTV-Yhtymä, Asianajotoimisto Fenno, Asianajotoimisto Marja Hokkanen, HR Legal Services ja Asianajotoimisto Magnusson.


Menu ja ohjelma

Katso ja lataa HyväntekeväisyysGaalan esite täältä.​​​​​​​​​​​​​​


​​​​​​​​​​​​​​Hyvä tietää HyväntekeväisyysGaalasta

Menu​​​​​​​ Tilaisuus sisältää kolmen ruokalajin illallisen viineineen. Menu on laktoositon ja gluteeniton. Muista ruokarajoitteista pyydämme ilmoittamaan viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.


Pukeutuminen Tilaisuudessa noudatamme pukukoodia. Naisilla pitkä iltapuku, miehillä tummapuku tai smokki. Tilaisuudessa käytetään kauppakamarin ansiomerkkejä.


Illallislippu Huomioithan, että HyväntekeväisyysGaalan lippuja ei lunasteta takaisin, eikä niitä voi vaihtaa muuhun kauppakamarin palveluun. Jos olet estynyt pääsemästä paikalle, voit antaa illallislipun kollegallesi. Varauduthan näyttämään lippusi joko sähköisesti tai tulostettuna.​​​​​​​Illallislipun hinta

Lahjoitamme jokaisesta illallislipusta 5 euroa sekä yhteistyökumppaneiltamme saadusta tuesta varoja talousalueemme lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksien tukemiseksi.


Kauppakamarin jäsenlippu

Illallislipun hinta on 102,50e

Normaalilippu

Illallislipun hinta on 113e


​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tulemalla mukaan autat meitä tarjoamaan lapsille ja nuorille mahdollisuuden löytää iloa ja kehittää taitojaan.

Juhlaan liittyvät kyselyt ja tiedot mahdollisista ruoka-allergioista kauppakamari@rihykauppakamari.fi


Marja Heinimäki, toimitusjohtaja, Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari
Lisätietoa Gaalassa jaettavista huomionosoituksista

  • Vuoden Johtaja ​Huomionosoitus myönnetään henkilölle, joka on luonut kannustavan yrityskulttuurin ja johtanut tiedolla sekä kyennyt huomioimaan henkilöstön. Toiminut itse esimerkkinä ja saanut työntekijät mukaan kohti tavoitetta sekä innostanut yrityksen parempiin tuloksiin.
  • Vuoden Yritysteko ​Tämän huomionosoituksen saa yksittäinen rohkea yritysteko, jolla on merkittävää vaikutusta yrityksen toimintaan.
  • Vuoden Vientiyritys Huomionosoitus myönnetään tunnustuksena esimerkillisestä jalkautumisesta kansainvälisille markkinoille.


Tuomaristossa toimivat

  • Hautanen Arja, hallituksen puheenjohtaja, Suka Oy
  • Malminen Matti, Vice President, Trade & Export Finance, Konecranes Oyj
  • Paloheimo Martti, toimitusjohtaja, H. G. Paloheimo Oy
  • Rantala Pertti, hallituksen puheenjohtaja, Perel Oy
  • Rantalainen Anne, hallitusjäsen, Rantalainen Yhtiöt Oy


Ehdota huomionosoituksen saajaa täältä.