​​​​​​​​​​​​​​Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari. ​​​​​​​Liity mukaan, me uskomme tulevaisuuteen.

Kauppakamarimme on itsenäinen ja aktiivinen elinkeinoelämän vaikuttaja, toimintaa jo vuodesta 1953. Edistämme elinkeinoelämän menestystä ja kilpailukykyä sekä vaikutamme toimintaedellytyksiin ja niiden kehittämiseen alueellamme. Järjestämme verkostoitumistapahtumia ja koulutuksia. Otamme kantaa lainsäädännön valmisteluun ja vaikutamme julkiseen keskusteluun. Jäsenenämme on noin 400 erikokoista ja eri toimialoja edustavaa yritystä sekä yhteisöä.


​​​​​​​Toimintamme kärjet 2022 ovat työvoiman kohtaanto, viennin ja kansainvälisyyden edistäminen, kestävä kehitys ja koko toimintaa läpileikkaava alueen elinvoimaan vaikuttaminen.​​​​​​​

AJANKOHTAISTA

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin 70v logo

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari täyttää ensi vuonna 70 vuotta. Voit vaikuttaa juhlavuoden logoon äänestämällä.

Lue lisää

Talousalueella yritysten suhdanneodotukset ovat heikentyneet, mutta eivät romahtaneet

Kauppakamarin kyselystä selviää, että yritysten arviot toimialansa tunnelmista ovat heikentyneet vuoden aikana. Kolmannes vastanneista yrityksistä kuvailee tunnelmia pessimistisiksi. Yli puolet toteaa kannattavuuden heikkenevän ja kaksi kolmannesta odottaa tuotantokustannusten nousevan. Miltei 70 prosenttia arvioi sähkön hinnan vaikuttavan yrityksen toimintaan.

Lue lisää

Isännäksi HHJ-kurssille?

Lue lisää

Kiinnostaako valiokunnassa vaikuttaminen 2023?

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin valiokunnassa vaikuttaminen on näköalapaikka alueen elinkeinoelämään ja mahdollisuus luoda uusia verkostoja, liikesuhteita ja saada vertaistukea. Valiokunnassa pääsee nostamaan esille merkittäviä asioita, ottamaan osaa keskusteluun ja vaikuttamaan talousalueemme yritysten toimintaedellytysten kehittymiseen.

Lue lisää

Yrityksille haettavissa erilaisia tukia

Lue lisää

Keskuskauppakamarin johtava liikenne- ja elinkeinopolitiinen asiantuntija Päivi Wood. Kuva: Liisa Takala.

Valtion tieverkko tulisi yhtiöittää - rapautuva infra on Suomen kipupiste

Keskuskauppakamari ehdottaa valtion tieverkon yhtiöittämistä. Keskuskauppakamarin mukaan Suomessa tarvitaan rakenteellinen muutos tieliikenneinfran kehittämiseksi, koska liikenneinfran riittämätön rahoitus ja rapautuva infra on Suomen kipupiste saavutettavuuden ja kilpailukyvyn kannalta. Yhtiöittämällä valtion tieverkko Suomessa voitaisiin tavoitella Ruotsin yli kaksinkertaista tasoa infran rahoituksessa ja käynnistää uusia hankkeita etupainotteisesti.
​​​​​​​

Lue lisää


​​​​​​​KOULUTUKSETTAPAHTUMAT