Kauppakamarin syksyn 2021 laaja koulutustarjonta
​​​​​​​
​​​​​​​

Kauppakamari tukee jäsenyritystensä henkilöstön osaamistarpeita.

Kauppakamari tarjoaa jäsenilleen monipuolista ajankohtaiskoulutusta yritystoiminnan keskeisimmistä ja ajankohtaisista osa-alueista. Koulutusten vetäjinä toimivat eri alojen huippuasiantuntijat, jotka neuvovat sinua verotuksessa, juridiikassa, kansainvälistymisessä, myynnissä ja monessa muussa tärkeässä teemassa.

Syksylle 2021 olemme koonneet laajan tarjonnan, joka tukee ja kehittää mm. yrityksen rekrytointivalmiuksia, hallitusosaamista, työlainsäädännön muutoksia ja kansainvälisen vientikaupan kasvattamista. Koulutustarjontaamme kuuluvat myös matkaseminaarit, KoulutusOnline sekä uusi Striimi 12kk -kausikortti.

Kauppakamarin sertifioitu HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija -koulutus vahvistaa parhaiden ja eettisten rekrytointimenetelmien, -työkalujen ja -tekniikoiden tuntemusta ja käyttöä sekä kehittää intohimoisesti rekrytointialan imagoa ja ohjaa jatkuvan kehittymisen tielle. Koulutus tukee hyvän työnantajamielikuvan ja erinomaisen hakijakokemuksen rakentamista sekä auttaa onnistumaan rekrytoinneissa ja erottautumaan kilpailijoista. Lue lisää 23.9. alkavasta HRA-koulutuksesta.

Hyväksytty Talouspäällikkö -valmennus tarjoaa työkaluja, joita tarvitaan taloushallinnon tehtävissä uudistuvassa liiketoimintaympäristössä. Osallistuja voi syventää digitaalista osaamistaan sekä vahvistaa esimiestyössä tarvittavia taitojaan. Valmennus sopii erinomaisesti mm. talouspäällikön tehtävissä toimiville ja niihin siirtyville, kirjanpitopäälliköille, kokeneille kirjanpitäjille, konsulteille ja muille yrityksen taloudesta vastaaville. Lue lisää 24.9. alkavasta valmennuksesta.

Toimiva hallitus on osakeyhtiön voimavara ja suunnan näyttäjä. Näin ollen hallitustyöskentely ja varsinkin sen kehittäminen edellyttävät usein jo olemassa olevan osaamisen syventämistä, niin johtamisen, talouden, sopivien työkalujen löytämisen kuin myös esimerkiksi strategiatyön osalta.

Juuri tämän hallitusosaamisen sekä hyvän hallitustyön kehittämisen ympärille on myös Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus laadittu. Kansainvälisesti tunnustetun ja palkitun HHJ-konseptin takana seisookin vankka halu uudistaa hallitustyötä sekä innostaa yhä uusia ihmisiä sen pariin. Samalla haluamme tarjota uusia näkökulmia ja toimintatapoja hallitustyöskentelyn uudistamiseen. Lue lisää 5.10. alkavasta HHJ-kurssista.

Uudista ajattelutapaasi kansainvälistymiseen! Kasvua Viennillä -valmennus koostuu neljästä moduulista, joissa käsitellään kasvua ja kansainvälistymistä eri näkökulmista. Kuulet innostavia kansainvälistymistarinoita yrityksiltä eri toimialoilta ja pohdit kansainvälistymistä oman yrityksesi näkökulmasta. Lue lisää 2.11. alkavasta valmennuksesta.

Arvostetut ajokorttikoulutukset antavat työhösi erinomaiset valmiudet. Ajokorttikoulutuksista saat monipuolista tietoa ja käytännön osaamista työsi tueksi. Kirjanpidosta, työsuhdeasioista ja arvonlisäverotuksesta voit suorittaa myös osaamisen todentajavan ajokorttikokeen. Lue lisää syksyn ajokorttikoulutuksista.

Kotisivujemme koulutustarjontaa päivitetään aktiivisesti. Kehotankin sinua vierailemaan sivuillamme säännöllisesti. Jos huomaat, että koulutustarjottimeltamme uupuu vielä jotain, otathan minuun yhteyttä. Lämpimästi tervetuloa koulutuksiimme!

Lilla Jokinen
Ri-Hy kauppakamarin koulutuspäällikkö