HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija (HYBRIDI)

Ajankohta: 25.04.2023 12:00 - 13.06.2023 12:00
Paikka: Teams ja Moodle-työtila
Osoite: Verkkokoulutus tai Hyvinkää

Tutustu HRA-esitteeseen!

Kauppakamarin HRA, Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija -koulutus on luotu kehittämään yritysten rekrytoinnin prosessia ja rekrytointi- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä työskentelevien henkilöiden ammattitaitoa ja suorituskykyä. Erityisesti koulutus soveltuu oman työn ohella rekrytointia tekeville ja uusille alalle tulijoille! Kokonaisuus perustuu SFS:n 30405 standardiin.

 

Koulutuksen sisältö:

Rekrytointi on laaja kokonaisuus ja se koostuu useista eri osa-alueista. Hyväksytty rekrytoinnin asiantuntija koulutuksessa käsitellään rekrytoinnin perusaiheita. Rekrytoinnin kivijalkana toimivat rekrytoinnin periaatteet ja hyvät rekrytointitavat, jotka ohjaavat rekrytointia tekevän työtä. Toimimme oikein tunnistaessamme, miten rekrytoinnin juridiikka säätelee toimintamme ja mitä tekijöitä huomioida rekrytoinnin tietosuoja-asioissa.

Toimintaa voidaan tehostaa prosessimaisella rekrytoinnin suunnittelulla. Oikein kohdennetulla rekrytointiviestinnällä tuetaan myös yrityksen työnantajamielikuvaa. Päätöksenteon tukena on riittävä analysointi, soveltuvuusarvioinnit sekä muut valintaa tukevat välineet ovat merkittävässä roolissa matkalla kohti onnistunutta rekrytointia.

Rekrytointi avataan koulutuksessa erityisesti rekrytoinnin kokonaisprosessin näkökulmasta. Lähestyminen on hyvin käytännönläheistä ja työelämälähtöistä. 

HRA-koulutuksen aikataulu:

  • Moduuli 1: Orientaatio ti 25.4.  klo 12 - 15
  • Moduuli 2: Rekrytoinnin yleiset periaatteet ja prosessi ti 9.5. klo 12 - 16
  • Moduuli 3: Rekrytoinnin juridiikka ti 23.5. klo      9 - 16
    • Ryhmätyö, osa 1 ti 30.5. klo 12 - 16
    • Ryhmätyö, osa 2 ti 6.6. klo 12 - 16
  • Moduuli 4: Analysointi ja päätöksenteko ti 13.6. klo 12 - 17

Koulutus sisältää neljä yhteistä opetus-moduulia, rinnalla kulkevan yksilö- ja ryhmätyön sekä SFS 30405 standardi. Koulutuksen työvälineinä käytetään Microsoft Teamsia (ei edellytä lisenssiä) sekä sähköistä Moodle-oppimisalustaa.

Kurssin täysipainoinen suorittaminen edellyttää aktiivista otetta ja läsnäoloa kaikilla moduuleilla sekä osallistumista etä- ja ryhmätyöhön. Osallistuja saa koulutuksesta todistuksen, joka oikeuttaa osallistumaan HRA-sertifiointitutkintoon. HRA-koulutuksen suorittaneet sitoutuvat noudattamaan Rekrytoinnin eettisiä periaatteita.

Osallistujapalautteita:

” Kattava kokonaisuus, paljon mietittävää, tietoa suoraan käytäntöön.”

” Tämän tiedon olisin tarvinnut jo aiemmin.”

Haluan HRA:n uutiskirjeen! 

Kiinnostaa, ottakaa minuun yhteyttä!

Hinta:
 HRA-koulutuksen hinta on 2050€+alv24%, kauppakamarin jäsenetuhinta 1750€+alv 24%. Koulutus laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:

Pirjo Kurki, puh. +358 40 197 9823 tai pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi
Ilmoittaudu HRA-koulutukseen 11.4.2023 mennessä:x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!