HHJ-kurssi

Hyvä hallitustyö ja hallitustyöskentelyn kehittäminen vaativat osaamista ja erilaisia työkaluja. Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ)-kurssi soveltuu hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Kurssi sopii hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville sekä hallitusammattilaisen urasta kiinnostuneille. Samalla se auttaa yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin.

Hallitustyöskentely avataan kurssilla erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta hyvin käytännönläheisesti ja monipuolisesti. Samalla selvitämme asiantuntijoiden ja hallitusammattilaisten johdolla, mitä on hyvä hallitustyö ja millaisia työkaluja hallitustyöskentelyn kehittäminen vaatii.

Hallitustyö rakentuu useista eri osa-alueista. HHJ-kurssilla käsitellään mm.

  • hallituksen kokoonpano ja rooli
  • vastuut ja riskienhallinta
  • työskentelytavat (raportointi, strategiatyö, palkitsemisjärjestelmät)
  • talouden ohjaus

Kestosuosittu HHJ-kurssi koostuu neljästä puolen päivän jaksosta, joiden lisäksi on ryhmätyö ja lukupaketti. Kurssi sisältää runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä erilaisten yritysten hallitustyöskentelystä ja sen merkityksestä menestyksessä. Kurssilla ratkotaan ryhmätöinä todellisten yritysten hallitustyön kysymyksiä. Jokaiseen päivään liittyy yritys-case päivän aiheesta – sopivasti teoriaa ja käytäntöä.

HHJ-kurssin jälkeen on myös mahdollisuus suorittaa HHJ-tutkinto ja HHJ-puheenjohtajakurssi sekä osallistua vuosittaiseen valtakunnalliseen HHJ-alumniseminaariin.

Lue lisää ja ilmoittaudu:

HHJ-kurssi 2024


Kokemuksia HHJ-kurssilta

Kiinnostaako HHJ-kurssille osallistuminen? Keräsimme aikaisempiin koulutuksiin osallistuneiden kommentteja ja kokemuksia artikkeliin.