Tapahtumat


HHJ-kurssi

Ajankohta: 23.10.2024 11:30 - 21.11.2024 19:00
Paikka: Villatehdas, kokoustila Kehräämö
Osoite: Kankurinkatu 4-6, ovi A 1, 05800 HYVINKÄÄ.

Hyväksytty Hallituksen Jäsen -kurssi

Hanki pätevyys toimia hallituksen jäsenenä ja kartuta omaa osaamistasi ja verkostojasi! Huippusuositussa HHJ-verkostossa on valtakunnallisesti jo 15 700 hallitusosaajaa.

Taattua laatua hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen!

Kestosuosittu HHJ-kurssi koostuu neljästä puolen päivän jaksosta, joiden lisäksi on ryhmätyö ja lukupaketti.  Kurssi sisältää runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä erilaisten yritysten hallitustyöskentelystä ja sen merkityksestä yrityksen menestyksessä. Kurssilla ratkotaan ryhmätöinä todellisten yritysten hallitustyön kysymyksiä.

Kenelle?
Kurssi sopii kaikille hallitustyötä jo tekeville tai sitä harkitseville henkilöille sekä johtoryhmä työskentelelyyn. HHJ-koulutukset auttavat yrittäjiä sekä yritys- ja kuntajohtajia hyödyntämään hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyä tehokkaammin.

Lukuvinkki: Back to Basics: Aika palata hallitustyön perusasioihin 

Ohjelma: 
1. jakso: Hyvä hallintotapa
 ke 23.10. klo 11.30-17.30 
2. jakso: Hallituksen ja hallitustyön organisointi to 31.10. klo 11.30-17.30
3. jakso: Strategiatyö to 7.11. klo 11.30-17.30

HHJ-ryhmätyö to 14.11. klo 12-16.00

4. jakso: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus
to 21.11. klo 11.30-19.00

HHJ-ryhmätyö:
HHJ-kurssiin sisältyy ryhmätyöpäivä, joka on ohjelmassa 3. ja 4. jaksojen välissä. Se on kohdeyritykselle erinomainen mahdollisuus saada yhdeksi päiväksi käyttöönsä ”advisory board” ja sitä kautta pohtia yrityksen tulevaisuuden strategioita ja hallitustyöskentelyn tuottamaa lisäarvoa. Ryhmätyöhön valitaan 3 kohdeyritystä, jotka ovat kurssilla edustettuina. Ryhmätyöpäivän aikana tutustutaan pienryhmissä kohdeyrityksen omistajuuteen, hallinnointiin ja toimintaan. Voit varata yrityksellesi kohdeyrityksen paikan jo ennakkoon (pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi).

Osallistumismaksu:
Kurssin normaalihinta 2350 € + alv 24 %, kauppakamarin jäsenetuhinta 1950 € + alv 24 %. Osallistumismaksu sisältää kurssipaikan ja tarjoilujen lisäksi sähköisen työtilan, kurssimateriaalit sekä Hyvä Hallitustyö -kirjan. Osallistumismaksu laskutetaan 2. osion jälkeen.

Ilmoittautuminen:
Rekisteröidy
 valtakunnalliseen HHJ-portaaliin osoitteessa www.hhj.fi ja tunnukset saatuasi ilmoittaudu kurssillemme (ilmoittaudu-painikkeesta sivun alalaidassa tai tämän linkin kautta) 10.10.2024 mennessä.

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta. Viikkoa ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot:
Koulutuspäällikkö: Pirjo Kurki, gsm. 040 197 9823 tai 

pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
100% edellisten HHJ-kurssiemme osallistujista suosittelee kurssia! Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian ja liity rohkeasti hallitusosaajien joukkoon!

”Hallituksen riittävä osaaminen on tärkeää sekä yritysten nykyhetkeä että tulevia haasteita ajatellen. Erityisen tärkeää on ymmärtää omistajien, hallituksen ja toimitusjohtajan roolit ja vastuut.. Suosittelen!”
Pentti Puhakka, Director, Manufacturing Network Development Global, hallituksen jäsen, Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari


"Hyvin suunniteltu ja erinomaisesti toteutettu kokonaisuus.
Paljon tuli oppeja & vinkkejä matkaan. Bonuksena monta hyvää kontaktia ja erinomaiset keskustelut kurssilaisten sekä kouluttajien kanssa. Voin suositella"

Antti Koskelin, CIO at KONE and Konecranes. Board Member at Combient.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●Ilmoittaudu