Kansainvälistymispalvelut


TECHNOLOGY CENTER TECHVILLA LTD

Teknologiakeskus TechVilla Oy auttaa teknologia-alalla toimivia yrityksiä kasvamaan, kansainvälistymään ja menestymään. Luomme uutta osaamista ja tietoa, joista on asiakkaillemme välitöntä hyötyä.

Asiakkaitamme ovat teknologiateollisuuden kasvuyritykset ja toimittajat, logistiikkakeskustoimijat sekä alan erikoisosaajat.


Ota yhteyttä:

Maija Karhusaari

Toimitusjohtaja
+358 45 218 3772
maija.karhusaari@techvilla.fi


​​​​​​​HYRIA YRITYSPALVELUT

Hyria yrityspalvelut tarjoaa yrityksille käytännön työkaluja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen sekä tuottavuuden lisäämiseen.
Koulutuskokonaisuudet vaihtelevat lyhyistä luennoista pitkiin, jopa useamman vuoden kestäviin kehitysprojekteihin.

Ota yhteyttä:

Merja Putus, asiakkuuspäällikkö
+358 40 637 6019, merja.putus(at)hyria.fi


​​​​​​​RIIHIMÄEN TILAT JA KEHITYS OY

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy on 100% Riihimäen kaupungin omistama yhtiö. Tarjoamme sijoittuvalle yritykselle yhden luukun palvelun. Etsimme sopivan toimitilan ja tontin, hoidamme yhteydet paikallisiin viranomaisiin, autamme työvoiman hankinnassa, asuntojen hankinnassa työntekijöille – ylipäätään kaikissa mahdollisissa asioissa sijoittumiseen liittyen. Keinovalikoimaamme kuuluu myös uusien toimitilojen rakennuttaminen uusille yrityksille, joko vuokrattavaksi tai omaan omistukseen.

Ota yhteyttä:

Vt. elinkeinojohtaja johtaja Niina Matkala
+358 50 433 5455, niina.matkala@riihimaki.fi


​​​​​​​RIIHIMÄEN-HYVINKÄÄN KAUPPAKAMARI

Kauppakamari on kehittyvien yritysten huippuverkosto, jossa on valtavasti ainutlaatuista osaamista ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Verkosto mahdollistaa lisänäkyvyyden ja arvokkaiden kontaktien saamisen.

Kauppakamariverkostossa on noin 23 000 suomalaista yritystä, jotka työllistävät yhteensä noin miljoona työntekijää.​ Edustamme ainoana elinkeinoelämän järjestönä kaikkia liiketoiminnan ja teollisuuden sektoreita sekä vientisektoria.​

  • Jäsenyritykset muodostavat 50 prosenttia yritysten liikevaihdosta ja 40 prosenttia työpaikoista.​
  • Jäsenyritykset työllistävät yhteensä noin miljoona työntekijää​

Kauppakamarin jäsenet luovat ydinverkoston. Kauppakamarissamme on myös teemakohtaisia verkostoja. Tällaisia ovat mm. Kauppakamarijeesaajat, Kauppakamarikummit ja kovan luokan luottamushenkilöverkosto, johon kuuluu hallituksen ja kahdeksan valiokunnan jäsenet.

Järjestämme jäsenistön toiveisiin perustuvaa laatukoulutusta ja tietotilaisuuksia sekä viestitämme ajankohtaisista asioista. Tarjoamme neuvoja moninaisiin kysymyksiin, olipa kyse sitten juridiikasta tai kasvu- ja kansainvälistymisasioista.

Ota yhteyttä:
Marja Heinimäki, toimitusjohtaja
+358 40 547 8563, marja.heinimaki(at)rihychamber.fi