Kansainvälistymispalvelut


TECHNOLOGY CENTER TECHVILLA LTD

Teknologiakeskus TechVilla Oy auttaa teknologia-alalla toimivia yrityksiä kasvamaan, kansainvälistymään ja menestymään. Luomme uutta osaamista ja tietoa, joista on asiakkaillemme välitöntä hyötyä.

Asiakkaitamme ovat teknologiateollisuuden kasvuyritykset ja toimittajat, logistiikkakeskustoimijat sekä alan erikoisosaajat.


Ota yhteyttä:
Mikko Koskela,
Va. toimitusjohtaja
+358 400 660 946, mikko.koskela(at)techvilla.fi


​​​​​​​HYRIA YRITYSPALVELUT

Hyria yrityspalvelut tarjoaa yrityksille käytännön työkaluja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen sekä tuottavuuden lisäämiseen.
Koulutuskokonaisuudet vaihtelevat lyhyistä luennoista pitkiin, jopa useamman vuoden kestäviin kehitysprojekteihin.

Ota yhteyttä:
Heikki Kallunki, palvelujohtaja
+358 40 516 2724,
heikki.kallunki(at)hyria.fi


​​​​​​​RIIHIMÄEN TILAT JA KEHITYS OY

Riihimäen Tilat ja Kehitys Oy on 100% Riihimäen kaupungin omistama yhtiö. Tarjoamme sijoittuvalle yritykselle yhden luukun palvelun. Etsimme sopivan toimitilan ja tontin, hoidamme yhteydet paikallisiin viranomaisiin, autamme työvoiman hankinnassa, asuntojen hankinnassa työntekijöille – ylipäätään kaikissa mahdollisissa asioissa sijoittumiseen liittyen. Keinovalikoimaamme kuuluu myös uusien toimitilojen rakennuttaminen uusille yrityksille, joko vuokrattavaksi tai omaan omistukseen.

Ota yhteyttä:
Mika Herpiö, elinkeinojohtaja
+358 40 500 3345, mika.herpio(at)riihimaki.fi

​​​​​​​RIIHIMÄEN-HYVINKÄÄN KAUPPAKAMARI

Kauppakamari on kehittyvien yritysten huippuverkosto, jossa on valtavasti ainutlaatuista osaamista ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Verkosto mahdollistaa lisänäkyvyyden ja arvokkaiden kontaktien saamisen. Alueellamme on lähes 450 jäsentä, Suomessa 20 000 yritysjäsentä ja koko maailmassa on 12 000 kauppakamaria.

Kauppakamarin jäsenet luovat ydinverkoston. Kauppakamarissamme on myös teemakohtaisia verkostoja. Tällaisia ovat mm. Kauppakamarijeesaajat, Kauppakamarikummit ja kovan luokan luottamushenkilöverkosto, johon kuuluu hallituksen ja kahdeksan valiokunnan jäsenet.

Järjestämme jäsenistön toiveisiin perustuvaa laatukoulutusta ja tietotilaisuuksia sekä viestitämme ajankohtaisista asioista. Tarjoamme neuvoja moninaisiin kysymyksiin, olipa kyse sitten juridiikasta tai kasvu- ja kansainvälistymisasioista.

Ota yhteyttä:
Marja Heinimäki, toimitusjohtaja
+358 40 547 8563, marja.heinimaki(at)rihychamber.fi