HRA-webinaari: Henkilöstösuunnittelu rekrytoinnin edeltäjänä

Ajankohta: Torstai 06.06.2024, klo 9:00 - 10:00
Paikka: Verkkotapahtuma
Osoite: Microsoft Teams

Maksuton HRA-webinaari: Henkilöstösuunnittelu rekrytoinnin edeltäjänä

  • Asiantuntijana Maria Setälä, HRA-kouluttaja & Senior Consultant
  • Torstai 06.06.2024 klo 9:00-10:00
  • Webinaarin lopuksi on varattu rajallisesti aikaa kysymyksille. Halutessasi voit jättää kysymyksesi ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Huomaathan, ettemme välttämättä ehdi käsittelemään kaikkia kysymyksiä ja osa kysymyksistä voidaan käydä läpi jo esityksen aikana.

 

Rekrytoinnin juridiikka -moduulin HRA-kouluttaja Maria Setälä käy webinaarin aikana rekrytointia edeltäviä henkilöstösuunnittelun näkökulmia, kuten...
 
Kenellä on oikeus työhön ensin? Organisaatiot käyvät läpi monenlaisia muutoksia. Suomalainen työlainsäädäntö lähtee siitä, että tiettyjä henkilöryhmiä suojataan tilanteissa, missä työnantajalla voisi olla tarve aloittaa rekrytointi tai suorahaku. Miten varmistaa, että työnantaja täyttää lakisääteiset velvollisuutensa? Kenellä on näissä tilanteissa oikeus työhön?
 
Henkilöstösuunnittelulla pyritään varmistamaan liiketoiminnan tavoitteiden täyttyminen. Tavoitteisiin on maholista päästä joko olemassa olevan henkilöstön osaamista kehittämällä tai rekrytoimalla uusia osaajia oikeilla osaamisilla. Miten tunnistaa, mitkä osaamiset kannattaa valita kehitettäviksi ja mitkä osaamiset kannattaa rekrytoida? Miten ulkopuolisen työvoiman käyttö istuu tähän kuvaan?
 
Osana henkilöstösuunnittelua mietimme myös, onko meidän johtamisjärjestelmämme ja organisaatiomallimme kaikkein paras mahdollinen. Puhutaan organisaatio designista. Miten varmistaa, että meidän organisaatiomme on muutosketterä ja valmiina uusien talenttien mukaan liittymiseen.

Tervetuloa käsittelemään näitä ja muita henkilöstösuunnittelun näkökulmia linjoille!

 

HRA-webinaari on maksuton verkostoitumistapahtuma, joka on suunnattu rekrytoijille, rekrytointiprosessiin osallistuville tai muuten vain rekrytoinnista kiinnostuneille. HRA-webinaari sopii erinomaisesti myös HRA-alumneille. Tervetuloa mukaan!

 

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille edellisenä päivänä.

Ilmoittaudu mukaan myös toukokuun maksuttomaan HRA-webinaariin, jonka aiheena on rekrytoinnin viheliäiset ongelmat.



x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!