Jäsenedut

Ansiomerkit
Keskuskauppakamarin ansiomerkit ovat arvostettu huomionosoitus hyvälle työlle ja sen tekijälle. Saat merkit jäsenetuhintaan.

Asiantuntijapalvelut
Tarjoamme monipuolisia asiantuntijapalveluita elinkeinoelämän tarpeisiin. Käytössäsi on Helsingin seudun kauppakamarin asiantuntija- ja lakimiespalvelu. Kauppakamarin kautta löydät tavarantarkastajat ja auktorisoidut kiinteistöarvioijat. Saat myös tietoa välimiesmenettelystä, mainonnan eettisen neuvoston ja liiketapalautakunnan toiminnasta.

Edunvalvonta
Valiokuntien kautta pystyt vaikuttamaan yrityksesi toimintaympäristöön ja edunvalvontaan sekä elinkeinoelämää koskevaan lainsäädäntöön.

Enterprise Europe Network -palvelu

Enterprise Europe Network tarjoaa neuvontapalveluita pk-yrityksille kansainvälistymiseen ja EU:n sisämarkkinoihin liittyvissä asioissa.

Kauppakamari-lehti

Jäsenenä saat veloituksetta 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Kauppakamari-lehden, joka on täynnä ajankohtaista asiaa kauppakamarin toiminnasta ja yritystoiminnassa tarvittavaa tietoa.

Kauppakamarisarjan kirjat

Saat jäsenetuhintaan asiantuntijoiden Kauppakamarikirjasarjaan kirjoittamat teokset.

Koulutustilaisuudet
Järjestämme vuosittain 15-20 koulutustilaisuutta, joihin voit osallistua edulliseen jäsenetuhintaan! Teemat ovat ajankohtaisia ja käsittelevät laajasti yrityselämän eri aihealueita. Luennoitsijoina toimivat alansa parhaat asiantuntijat.

Maksuton puhelinneuvonta
Kauppakamarin jäsenenä saat maksutonta puhelinneuvontaa kauppakamarimme asiantuntijaverkoston kautta.

Selvitykset ja tutkimukset

Kauppakamari julkaisee vuosittain useita selvityksiä ja tutkimuksia mm. alueiden kilpailukyvystä, Euroopan alueiden suhdanteista sekä verotuksesta. Jäsenenä saat tärkeän tiedon heti käyttöösi.

Ulkomaankaupan asiakirjat ja todistukset

Alkuperätodistukset sekä muut ulkomaankaupan todistukset toimitamme nopeasti ja joustavasti.